Ørnefjellsmarsjen – 2018

Fjellet vi norske kaller for “Ørnefjellet” ble besøkt av alle elever og lærere ved Den Norske Skolen, Malaga i dag. Ørnefjellsmarsjen er en fast begivenhet i skolens årshjul, og inspirerer til trening og konkurranse. Målet er alltid å forbedre sin egen rekord. Med premier for idealtid, beste forbedring, beste tre gutter og beste tre jenter, var det mange gjeve priser å vinne for den som tro til og gav sitt beste. Med dagens knallbra innsats har elevene god grunn til å være stolte av seg selv!

Femtetrinnseleven Aquilles, gikk i mål nærmest idealtid, og vant fin pokal. Kristian og Lukas i syvendetrinn var de elevene som forbedret sin personlige rekord mest  i forhold til i fjor. Pallplasseringene for beste tid jente gikk til 1 Anisa (8.), 2 Mina (8.) og Ida (5.), og skolens aller raskeste viste seg å være Marius (10.), Emil (10.) og Anisa (8.). Jørgen (7.) vant guttas tredjeplass, og ble skolens 4. raskeste løper. Super innsats!

Her er de stolte vinnerne som forbedret sin egen rekord med flest minutter i forhold til i fjor.
Sølv- og gullvinner. Dette er de to raskeste gutta på skolen!

Årets vinnere:

Hele skolens stolthet, løpsmester Anisa har vunnet pokal hvert eneste år, så lenge hun har deltatt. Men så er hun også andalucisk mester! Du "RULER" Anisa!