Lørdagstur på sykkel

Valgfag Natur, miljø og friluftsliv har vært på sykkeltur i helgen! Elevene møttes lørdag kl. 10.00 utenfor Castillo Sohail i Fuengirola og fikk utdelt sykler av sykkelutleie-firmaet “Fast Monkey” Sammen med lærerne Ørjan Rasmussen og Tomas Torgersen, syklet elevene opp langs Rio Fuengirola på grusveien i ca 7-8 km.

Å sykle over elva var noe som var spennende for mange av sykelistene, og ingen brydde seg om at de ble våte på beina.
-Når vi ikke kom lenger opp langs elva snudde de og syklet et lite stykke tilbake for deretter krysse elva og sykle opp mot Cerrado del Aguila, forteller Ørjan. Her er det bratte bakker og mange elever ble litt slitne på oppoverturen. Underveis tok vi en god rast med mat før vi samlet gjengen under “Hollywood-skiltene” på fjellet for å ta et bilde. Vi måtte også krysse elva en gang til på tur ned.
 
Elever på turen var Pernille, Martha, Sunniva, Christina, Sanne, Helene, Thea, Sara, Nor, og Marius.

Hell i uhell

Pernille hadde et uhell ganske tidlig der hun var uheldig å havne utenfor en skrent. Hun fikk en del skrubbsår på hofta men ville likevel fullføre turen. Det står det respekt av.
Nor var også uheldig. Han ødela giret på sykkelen, og måtte vente på en servicemann for å få byttet sykkel. -Sykkel-firmaet var veldig profesjonelle og kom så fort de kunne for å hjelpe, forteller Ørjan.
Pernille ble godt plastret og valgte selv å bli med videre. Respekt!

Cerrado del Aguila Golf som du kan se i fjellsiden når du kommer kjørene langs kysten fra la Cala mot Fuengirola.