PERSONVERN

PERSONVERN

Disse retningslinjene for personvern er utviklet tar hensyn til bestemmelsene i Lov 15/1999, av 13. desember, beskyttelse av personopplysninger og anbefalinger ingen. 2/2001, 17. mai, og 1/1999 av 23. februar utstedt av European Group on Artikkel 29 i samsvar med direktiv 95/46 / EF av Europaparlamentet og Rådet av 24. oktober.

Gjennom dette nettstedet er ikke samlet inn, og heller ikke overføres til tredjeparter, noe personlig informasjon uten faktisk kunnskap om brukere.

DATA FRIVILLIG TILBYR BRUKEREN

De personlige data som er forespurt, om noen, brukere, består kun av de som er strengt nødvendig for å identifisere og gi den forespurte tjenesten. Slik informasjon vil bli behandlet med det formål å gi en effektiv respons og møte de aktuelle formål, spesifisert av opsjonen eller tjenesten som brukeren ønsker.

Brukeren vil bli informert, før innsamling av data, peker regulert i denne politikken, slik at det kan gi uttrykkelig, presis og utvetydig samtykke til behandling av data i henhold til spesifikke, eksplisitt formål karakter og legitim, angitt i hvert enkelt tilfelle.

De personlige data som er gitt av brukeren gjennom tilsvarende webskjema, eller via e-post, vil de bli innarbeidet i en fil behørig registrert i offentlig register av tilsynsmyndighet, hvis oppgave er å Norske Skolen.

NAVIGASJONSDATA

Navigasjonssystemet og programvare som kreves for funksjonen av dette nettstedet samle inn noen personlige data, som overføring er implisitt i bruken av Internett kommunikasjonsprotokoller.

Slik informasjon er ikke innhentet for å bli assosiert med identifiserte brukere, men i sin natur kan, gjennom sin tilknytning til tredjeparts data, tillate identifisering av det samme. I denne kategorien av data inkluderer navn IP-adressen eller domenet til datamaskinen som brukes av brukeren for å koble til nettstedet, nettadressen til den forespurte ressursen, tid og andre parametere knyttet til datamaskinmiljø OS .

Denne informasjonen blir brukt til det formål å innhente anonym statistisk informasjon om bruken av nettstedet eller sjekk riktig teknisk drift av nettstedet, og slettes umiddelbart etter bekreftelse, med forbehold for de forpliktelser etablert av lov 34/2002, av 11. juli Services Information Society og elektronisk handel.

RETTIGHETER TIL INNSYN, RETTING, SLETTING OG MOTSTAND

Interesserte kan utøve sine rettigheter for tilgang, retting, sletting og opposisjonen regulert i artikkel 15 flg lov 15/1999, av 13. desember, beskyttelse av personopplysninger, eller tilbakekalle tillatelse for behandling av data, adressering Norske Skolen, ved brev, ledsaget av en kopi av den offisielle dokument som attesterer sin identitet, sendes til følgende adresse:. av Cerro del Viento, s / n, Arroyo de la Miel (Benalmádena Costa) 29631 ; eller sende en e-post til post@dnsmalaga.com, indikerer i emnefeltet til høyre du ønsker å trene.

SNARVEIER

Denne personvernserklæringen gjelder bare til nettstedet Norske Skolen, det er ikke garantert tilgang gjennom linker til dette nettstedet, eller linker fra dette nettstedet til andre nettsteder.

SIKKERHET

Sikkerhetstiltakene er tatt av Norske Skolen passer til nivået av sikkerhet som kreves data som brukeren gir dem, i samsvar med bestemmelsene i artikkel 9 i Lov 15/1999 av 13. Protection desember personlige data og dens implementering regulering, godkjent ved kongelig resolusjon 1720/2007 av 21. desember.