Godt Nytt År, med nye navn i ledelsen

Trude (t.h.) tar over som Rektor fra nyttår, og Hilde (t.v.) konstitueres til assisterende rektor fram til sommeren.

Etter to og et halvt år som skolens rektor, takker Bjarte Buen for seg og gir kontornøkkelen videre til Trude Jahren. Trude, som ble ansatt som assisterende rektor nå i høst, tar altså steget opp i rektorstolen. Vår leder for spesialpedagogisk arbeid, Hilde Rasmussen, vil fylle rollen som assisterende rektor ut året, for ¨sikre overgangene”. Stillingen som assisterende rektor vil bli utlyst til våren, for skoleåret 2018/2019.

Takk for nå, Bjarte!

Bjarte har valgt å reise tilbake til Norge, og vi ønsker han lykke til videre. Her kommer et lite avskjedsbrev fra rektoren vår:

Hei alle sammen!

Nå nærmer julen seg, og det er med blandede følelser jeg reiser tilbake til Norge. Det blir rart å ikke lenger være en del av den daglige driften av Den Norske Skolen i Malaga etter to og et halvt år som rektor. Det har vært en innholdsrik tid og det har vært ekstra spennende å få se elevenes utvikling på nært hold, både faglig og sosialt.

 

Vi kan se at elevene blomstrer hos oss og tirsdagens juleavslutning var en fin bekreftelse på dette. Skolen har et meget kompetent og utviklingsorientert personale som gjør en fantastisk jobb med elevene i hverdagen.

Veien for min del går videre tilbake til Oslo og nye spennende oppgaver, men at jeg kommer til å savne elever, ansatte og foreldre ved skolen er helt sikkert.

Tusen takk for samarbeidet. Ønsker dere alle en riktig god jul og et god nytt år når den tiden kommer.

Bjarte Buen