Filip har skrevet sak for Gudbrandsdølen Dagningen (gd.no)

Her ser du bilde av en skikkelig flink skribent og en veldig stolt rektor!  Med litt hjelp av mamma, men mest selv, har han skrevet en fin sak som har kommet på trykk i lokalavisa på Lillehammer. Saken handler om en gutt som flytter til Spania, vekk fra alt det kjente. En gutt som opplever at forandring kan være “både trist, bra og spennende”

Her han du lese om Filip i avisen. Hele saken ligger åpen for alle på nettutgaven av GD:

https://www.gd.no/barn-og-unge/skole/fritid/filip-9-slik-var-det-a-flytte-fra-lillehammer-til-spania/s/5-18-563860

 

Vil du også prøve deg som skribent?

Skolen vår oppfordrer elevene til å ta kontakt med lokalavisa si og fortelle om sin nye hverdag. Mange aviser har barnesider, reisesider, jule- eller sportsekstra der de ønsker å komme i kontakt med barn og voksne fra sitt nærmiljø som har noe spesielt og fortelle. Det er lurt å snakke med avisen først, og spørre om de er interessert. Da slipper du å gjøre masse arbeid som du ikke får levert. Fortell avisen hva du opplever og gjør her nede, og spør hva de er interessert i at du skal skrive om.

Tidligere reportasjer

Avisen kan selv velge om de vil intervjue deg og skrive saken selv, eller om de vil at du skriver alt selv. På skolens hjemmeside ligger set linker til tidligere skrevne elevsaker. -Les og finn inspirasjon! Hvis du trenger litt skrivehjelp har vi en keynote med tips og skrivehjelp. Denne kan du få tilsendt vet å henvende deg til : nina@dnsmalaga.com

-Hvis du skriver en sak som deles på en nettavis eller i din hjembys lokalavis får du nemlig betalt som en skikkelig journalist, og det har Filip gjort. I dag skal han motta lønningen sin. Vel fortjent, Filip!