Tre prima destinasjoner for en fantastisk dag

Vinter og skisport i det spanske fjellområdet Sierra Nevada, Vår og natur i skjønne Pizarra, eller sommer og sport på padelturnering i Torremuelle? Det var litt å velge i for elevene denne tirsdagen i mars.

Pizarra

I Pizarra fikk de yngste leke i skogen, imens de litt større elvene gikk til toppen og spiste lunsj ved foten av den store Jesusstatuen. Denne naturstien er virkelig å anbefale for den som vil nyte den spanske våren til fulle. Les mer om stedet og statuens historie HER

Sierra Nevada

Skidag i Sierra Nevada er et stort høydepunkt for mange på skolen vår. Norsk skiglede ligger latent i blodet, og elevene blusser opp og er sitt ess når de får festet et par slalomski eller et snowboard på beina. Dette er alternativet for fart og spenning!

Torremuelle Padel Center

Padel turnering på det nye padelanlegget i Torremuelle ble arrangert for de av elevene på ungdomstrinnet som ikke skulle stå på ski. Turneringen hadde en spilleplan for de som ville konkurrere, og en annen for dem som ville spille uten å føle på så stort prestasjonspress. Det ble en deilig og varm dag som gav en forsmak på sommerfølelsen, samtidig som levene fikk litt mosjon og padeltrening.

Norskeskolen