Sport og aktivitetstilbudet 2018/2019

Kommunen har utgitt en brosjyre til nedlastning som viser hvilke treningsaktiviteter de har å by på dette skoleåret. Aktivitetene starter ikke opp før i oktober, men det er lurt å være tidlig ute med påmeldingen!

Programmet er på spansk, men vi hjelper deg gjerne med oversettingen om du stikker innom oss. TRYKK PÅ BILDET OG BLA IVEI:)

Ring Linda hvis du trenger hjelp! tlf. +34 655 558 743

Det er Linda Sakseide som er skolens ressurs i år, når det gjelder å hjelpe til med innmeldinger etc. Linda er veldig ivrig på at elevene våre skal komme igang med sporten sin også her i Spania.

-Det blir masse info om dette på foreldremøtet den 9. september, sier Linda, som også vil sette opp en tid for felles innmelding der hun blir med ned på kontoret.

-Men det er viktig å melde seg på i tide, legger hun til. -Særlig når det gjelder kommunens fotballskole i Arroyo de la Miel. Der blir det fort fullt, så kom i gang nå hvis du vil spille fotball der.

Det finnes et slikt tilbud i Benalmadena Pueblo også, om man heller vil gå der oppe. Kommunens fotballskole er det tilbudet som ligner mest på fotballtreningene vi har hjemme i Norge.

-Hvis man vil satse på fotballen finnes det flere klubber man kan melde seg inn i, men der er det kamp om plassene, man må prøvespille og masse papirer må være i orden før man har lov å spille kamper. Trenger du noen å snakke med om valg av tilbud, kan du også ta dette med Linda, men Mette Simensen har en sønn som spiller på et ambisiøst fotballag her, og var igjennom denne prosessen i fjor. Hun kan også gi deg gode argumenter til fordel for begge alternativene. -Flere familier er allerede igang med å søke, forteller Mette.

Stort utvalg i aktiviteter

Kommunen har mange forskjellige sporter og aktiviteter på programmet. For barn og unge finnes friidrett, badmington, dans, rytmisk sportsgymnastikk, turn, rulleskøyter, volleyball, håndball, fotball, zumba, judo, innebandy, fotball, padel, flere kampsporter, bordtennis, skyting eller bueskyting? I brosjyren er aktivitetene sortert etter alder på utøverne, og tilbudet oppe i puebloen står på egne sider. Det er også et stort utvalg av aktiviteter for voksne og eldre.

Kommunens tilbud er rimelig, men du må melde deg inn. Det gjør du enkelt ved å stikke innom kontoret ved Polideportivo Arroyo de la Miel. De tar passbilde av deg der, og lager medlemskortet mens du venter. Noen av aktiviteter kan de også melde deg på der og da.

Medlemskortet er generelt for hele kommunen, og gir deg en del rabatter f.eks. med leie av padelbaner, sier Mette Simensen. Man kan også bruke friidrettsanlegget og fotballbanen på Polideportivo Benalmádena gratis ved fremvisning av medlemskort.

Andre “kjentfolk” du kan spørre

Vil du snakke med noen som er med i din idrett? Lucas i 9. trinn, Filip i 5. trinn, og Michael i 8. trinn er med i fotballklubber som satser og trener mye. Anisa i 9. trinn (kun denne uka)er friidrettsjente, og hvis du er rask kan sikkert hun fortelle hvordan det er der. Lisi i 5. og Oscar i 4. går på kunstløp i ishallen, Leonor og Frida i 2. trinn danser. Frida i 7. trinn spiller håndball, og er sikkert glad for å få flere på laget.

Les mer om tidligere elever som har benyttet seg av tilbudene lokalt:

Fotballtilbudet, liga og lek HER

Jenter som turner HER

Friidrett og Ishockey HER