Lykken er venner, strand og vann

Hvert nye skoleår arrangerer Den Norske Skolen, Málaga en dag på stranden, for å gi elevene mulighet til å bli bedre kjent, slappe av, leke, bade og kose seg sammen.

Lek, kos og konkurranser

Stranden skolen bruker mest, er den som heter Carvajal. Den ligger veldig beleilig til, rett ved en togstasjon mellom Fuengirola og Benalmádena, slik at det er lett for alle å komme seg dit.

Oppmøtet er kl 10, og da står så godt som hele undervisningspersonalet klare, med utstyr for aktiv utfoldelse. For dem som ønsker det, da. Programmet en slik dag er romslig nok til å finne ut av det med hverandre, men det er fint å ha noen aktiviteter å kunne samle seg rundt.

Plan for dagen:

10.00 – 10.15 Klassene samles ved kontaktlærerne 

10.15 – 10.45 Bading i grupper (med badevakter)

10.45 – 11.15 Aktiviteter med klassen

11.15 – 11.45 Lunsj

11.45 – 13.00 Sandslottkonkurranse

13.00 – 13.15 Premieutdeling

13.15 – 14.00 Bading i grupper (med badevakter)

14.00 – Rydding og henting

Sandslottkonkurranse

Ofte kan temaene for sandslottskonkurransene på skolen vår være litt intrikate, les: i overkant kreative.Tidligere år har elevene fått i oppgave å lage fantasidyr,  illustrere årstider og lage noe fra “The world of Disney”. I år skulle elevene konkurrere med å lage  tradisjonelle sandslott – akkurat så enkelt og så vanskelig.

Tiendeklassinger fikk være gruppeledere, og så langt det var mulig var det elever fra alle alderstrinn, i alle gruppene.

Godt samarbeid, og at alle er inkludert i byggingen, er de viktigste faktorene for å vinne konkurransen. Juryen: Marie, Margrethe og Susanne, tok også i bittelitt i betraktning gruppenes grad av kreativitet, detaljrikdom og utførelse.

Samarbeid er et viktig kriterie for å vinne strandslottkonkurransen.
Jurien, susanne, Marie og Margrethe, har fortalt årets strandagsgeneral, Monica, hvem som skal utropes som årets vinner..

Vinnerlaget 2021

Vinnerne av årets sandslottkonkurranse! Her er de fotografert sammen med det praktfulle slottet de bygde sammen. Premien var å få kjøpe is sammen med assisterende rektor, Leif Arild.
Uansett hva vi finner på på stranda, er alltid badingen det aller mest populære. Særlig en så klar og varm dag som i dag.
Lærere og badevakter følger nøye med på elevene som kjemper om en plass på SUPén.
-Takk for i dag!
Norskeskolen