Inline Hockey

Trenger dere en morsom aktivitet å glede dere over på fritiden? Da er dere hjertelig velkommen til å prøve ut inline hockey med Fuengirola Lions. Tre representanter fra klubben besøkte skolen vår på tirsdag denne uken, og fortalte om sporten og spilte streethockey (innebandy) med elevene våre.  På trening i Fuengirola bruker spillerne inlines/rollerblades. Det er visstnok veldig fartsfylt og fantastisk gøy.

Klubbens oppdrag

-Fuengirola Lions Inline Hockey har som mål å minske utenforskap gjennom å øke sosial interaksjon, motvirke mobbing og vise hensyn til ulike språk og kulturelle bakgrunner for alle som deltar. Dette er Hockey for alle, forteller brosjyren som klubben delte ut til ungdommene våre, sammen med noen t-skjorter og andre reklameeffekter. Det finnes lag i alle aldersgrupper over fire nivåer, samt voksentreninger.

Prøvespillingen ble veldig likt som innebandy, men med profesjonelle køller. Elevene viste stort konkurranseinnstinkt og mange hadde talent for sporten, mente trenerne.
Jari Nyman fra Finland, Brion Lombardo fra USA og Petri Rantanen delte ut handlenett med informasjon og reklameartikler, og alle fikk klubbens t-skjorter. Nå håper de å se elevene våre på trening i Fuengirola.
Informasjon først, før elevene fikk prøvespille. Først ut var 10. trinnselevene.

Ønsker du mer informasjon om dette tilbudet, finner du det ved å ringe Jari, på telefon +34 665 568 836.

www.facebook.com/LionsHockeyFuengirola

www.instagram.com/lionsinlinehockey

fuengirolalions@gmail.com

8. og 9. trinn koste seg med prøvespilling i gymrtimen med Fuengirola Lions
Norskeskolen