Mariposario – sommerfuglparken i Benalmádena

Tredje- og fjerdetrinn har vært på tur til sommerfuglparken i Benalmádena, Mariposario. -Der lærte vi om de ulike fasene som sommerfuglene har; Fra egg via larve til kokong og til slutt sommerfugl. Elevene fikk som oppdrag å ta bilde av alle de fire fasene, og bildene elevene tok skal brukes senere i et prosjekt vi skal ha på skolen i etterkant. Elevene var super ivrige og tok mange stilige bilder med iPaden sin, forteller lærer Marthe Skahjem.

I sommerfuglparken kommer man veldig tett på sommerfuglene. Det er ikke lov å fange dem, men det er vanlig at det lander en på hånda di eller kanskje i håret.

-Vi besøkte også Stupaen som ligger rett ved parken. Stupaen er et buddhistisk tempel med flotte utsmykninger både på innsiden og utsiden. Elevene var fascinerte over hvor flott det var, og det var stas for dem å få besøke tempelet nå som vi har om buddhismen på skolen.

Vi lekte og koste oss, og spiste lunsj ute i det fine været sammen, og avsluttet turdagen med en kunnskapslek, “gruble”, noe som også var utrolig artig, avslutter Marthe.

Mariposario og Stuapen ligger tett ved hverandre, med flotte utsikts- og uteområder rett ved siden av.

Fikk du lyst til å besøke sommelfuglparken i Benalmádena? Da finner du mer info her: https://www.mariposariodebenalmadena.com/