Bulk Shop

Språkfagstimene er en utmerkede arenaer for å jobbe muntlig med viktige temaer. En elevgruppe på ungdomstrinnet fikk nylig en verdifull språkøkt om miljø og bærekraft på butikken Bulk Shop i Arroyo sentrum. Bulk Shop gir deg rabatt om du har med din egen emballasje, og er et soleklart valg om du ønsker naturlige produkter som er produsert miljøvennlig, og har et ønske om å bidra i arbeidet med å skape et samfunn uten miljøbelastende emballasje, med redusert bruk av plast.

“Somos una empresa dedicada a la venta de productos naturales, secos a granel. Seguimos la filosofía Cero Plástico, fomentamos el reciclaje y la eliminación de los envases de plástico”

Vi er et firma som er dedikerte når det gjelder å selge naturlige tørrvarer, etter filosofien “null bruk av plast”. Vi oppmuntrer til resirkulering og eliminering av plastemballasje, sier bedriften om seg selv på sin facebookside. 

En miljøvennlig handel

Elevene hadde med egne penger og handlelister, og kjøpte te, mel, såper og tørrvarer. På spansk, så klart. Alle fikk en liten gave også, et lite “Lag din egen såpe” kit.

Ta med deg egne bokser og poser, og kjøp økologiske varer i løsvekt. Så gjør du en forskjell.
Innehaveren har satt av tid, og holder et lite foredrag på spansk, om filosofien de jobber etter. Dialogen etterpå, når elevene skal kjøpe varene sine, går også på spansk.
Norskeskolen