Vi har gått til Tokyo i dag!

Caminando por un Reto: Destino Tokyo: -Vi tok utfordringen vi fikk av Benalmádena Kommune, og gikk til Ol byen 2020: Tokyo. Sammen med alle de andre barneskolene i området vårt toget Den Norske Skolen, Malagas elever gjennom en 5 kilometer lang løype som startet og sluttet ved Polideportivo Arroyo de la Miel. Ja, for vi gikk jo ikke til Tokyo, sånn bokstavelig talt, men samlet gikk vi samme distanse.

Vi stiller opp, klare til å gå. Vi var den eneste internasjonele/utenlandske skolen med på arrangementet, og er stolte av integreringspoengene vi sanket her i dag. Så utrolig morsomt å delta på lik linje med de spanske skolene!

Slagord for helse

Mange elever stilte med selvlagede plakater med slagord om helse, tokyo, idrett og sunnhet. Oversette får dere gjøre selv 😉

Langt og varmt

12000 kilometer ble det til sammen. Som skolens representant stilte Noa opp og leste opp resultatene våre fra scenen under opptellingen. våre 49 elever og 8 lærere gikk 5km hver= 285km. Som dere sikkert forstår av regnestykket, var det utrolig mange med på arrangementet totalt. Over 2400 små og store!

Marsjen var satt opp for å rette fokus mot fysisk helse og viktigheten av å bevege seg. For noen er kanskje ikke 5km så mye, men for andre var det en stor utfordring. I Norge er vi vant til å gå mye, og går ofte tur bare for kosens skyld. Det er ikke like vanlig her. Den største utfordringen for vikingene våre var ikke distansen, men varmen! Det var flere som lærte at man må ha med mye vann på gåtur i Spania.

Etter målgang feiret ungene med allsang og dans ledet fra scenen, før dagens største gulrot stor for tur: Bomberos! Ekte brannmenn med brannbil og to vannslanger spylte utover folkemengden og gav dem en real dusj etter strabasene.

Noa leser opp "Colegio Noruego" sine resultater. Vår gymlærer og flinke integrerings-konsulent Lucia følger henne opp.