Undervisningsstaben 2019/20

Oversikten over skolens ansatte er oppdatert! Der finner du hvem som skal ha ansvar for de forskjellige trinnene og fagene. Hvert år rullerer vi litt på oppgavene og passer på at alle får oppleve utvikling og utfordringer. I tillegg har vi fått seks splitter nye medarbeidere i undervisningsstaben. Møt de nye lærerne her:

Se en oversikt over alle skolens ansatte HER: https://dnsmalaga.com/om-oss/ansatte/

Gard Andresen

Ledergruppas nye håpefulle kommer fra Lambertseter Videregående skole i Oslo, der han jobbet som avdelingsleder for realfag og undervist i matematikk. 

-Det er tilfeldig at jeg ble lærer, og jeg vet fortsatt ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, spøker han. Heldigvis tilføyer han at han synes det er helt fantastisk å jobbe med barn og ungdom, og at han er veldig interessert i hvordan læring foregår.

-Det aller beste med skole er elever!

-Ingen fag er kjedelige, mener Gard, som har undervist i veldig mange fag; norsk, engelsk, KRLE, matematikk, samfunnsfag, engelsk fordypning, fransk og markedsføring og ledelse. Muligheten til å jobbe i en liten skole med stort fokus på individuell læring og utvikling, fikk han til å søke lederstillingen på Den Norske Skolen, Malaga. Tittelen ble Assisterende rektor, med hovedansvar for ungdomstrinnene. I tillegg blir han kontaktlærer for tiendeklassingene, og lærer i matematikk og samfunnsfag på niende- og tiendetrinn. Gard kommer til oss med samboer, to barn og en katt. Samboer er sykepleier, barna skal gå på DNS Malaga i fjerde og sjette klasse. Katten skal fange firfisler. Når Gard ikke er på jobb, er han veldig glad i å sykle.

Yndlingsrett: Pizza uten tunfisk
Tre, beskrivende ord: Glad, tålmodig, vimsete

Ingvild Augestad Syversen

Ingvild kommer fra Askøy utenfor Bergen, der hun også jobbet på Follese barneskole. -Helt siden jeg var liten, har jeg villet bli lærer, sier hun. -Jeg har alltid likt å jobbe med barn og unge, så det ble et helt naturlig valg for meg å søke lærerskolen. Ferdig utdannet startet hun sin karriere som lærer på Eidsvåg barne- og ungdomsskole i Bergen, og ble der i tolv år.

Ingvild har hatt praksis i Bolivia

Hovedsakelig har Ingvild vært kontaktlærer på mellomtrinnet og hun har vært faglærer i spansk på ungdomstrinnet. -I fagkretsen min har jeg fordypning i spansk, spesialpedagogikk, kunst og håndverk og interkulturell forståelse, forteller hun. Fire av barndomsårene bodde Ingvild i Ecuador, og hun er glad i andre kulturer. -Da jeg tok studiet “interkulturell forståelse” hadde jeg seks uker ute i praksis på en lokal skole i Bolivia, fortsetter hun. -Å jobbe i utlandet ga veldig mersmak, så derfor søkte jeg meg hit til Den Norske Skolen i Malaga. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på mine nye utfordringer her.

Hovedsakelig blir Ingvild å treffe på fjerdetrinn. I tillegg skal hun ha to nybegynnergrupper i spansk og noen timer spesialpedagogikk.

-Vi har flyttet hit hele familien og har fått oss leilighet like utenfor Puebloen. Mine to sønner gleder seg til å gå på skolen her, i tredje- og syvendeklasse. Ingvild har også med seg en ektemann som har tatt permisjon fra jobben i Norge og skal studere litt og være hjemmeværende husfar.

Yndlingsrett: Pinnekjøtt, så klart
Tre, beskrivende ord: Sosial, reiseglad og glad i barn og ungdom

Kristin Lygre Aasen

Kristin kommer fra en jobb som vernepleier i et privat firma i Norge (Oslo og omegn), som yter et døgnkontinuerlige tjenester til personer med autisme og utviklingshemming. I år skal hun i tillegg jobbe hos oss som vernepleier.

-Jeg er utdannet vernepleier og har kompetanse innen miljøarbeid i et atferdsanalytisk perspektiv, forteller Kristin. Hun liker å gå systematisk til verks og bruker funksjonelle analyser til å se utviklingen og effekten av de tiltakene som implementeres.

-Elsker fotball, heia Tottenham!

Kristin ble kjent med skolen vår allerede i fjor, da sønnen hennes gikk her i 1. Klasse og hun var fau-representant. -Slik fikk jeg tilbud om å søke meg til stillingen jeg har i dag, forteller hun.

-Hvilke trinn og hvilke oppgaver skal du løse for Den Norske Skolen, Malaga i år?

-Jeg skal bl.a. ha ansvar for Lek og Læring i tredjetrinn. Jeg gleder meg til å lære mer om hvordan man yter gode miljøterapeutiske tjenester i skolen og innføring av bruk av atferdsanalyse i skolehverdagen.

Kristin er her med sin samboer og to barn. Oskar på 7 år som skal gå i andreklasse ved skolen og Angelika som går i den spanske barnehagen Los Peques. (Les mer om Kristins møte med Den Norske Skolen, Malaga HER). Samboeren hennes jobber videre i samme medlever-turnus i Norge, som Kristin også skal  – en gang i måneden. Resten av tiden blir hun å treffe hos oss.

Yndlingsrett: Alt, ekstra hot!
Tre beskrivende ord: Positiv, utålmodig og snill.

Elisabeth Aarnes-Eidshaug

Elisabeth kommer opprinnelig fra Trondheim, men har tilbragt de siste nesten tyve årene i København og Oslo. Hasle skole i Oslo var siste stoppested før hun tok med familien til Malaga, hvor hun skal hun være kontaktlærer for tredjetrinn og faglærer i naturfag for syvendetrinn.

Ble inspirert av skolens visjon og filosofi

-Jeg er utdannet både kokk, økonom og adjunkt, forteller hun. -De siste ni årene har jeg arbeidet i skolen. Matte er mitt absolutte favorittfag (og fordypning), men jeg underviser i stort sett det meste, utenom språk. Foruten klimaet, finner man grunnene til at Elisabeth ønsker å være her – i skolens visjon og filosofi. Hun har med seg familien sin, kona Ranja og barna Noah (i femte) og Lærke (i tredje). Ranja, som er lege, skal pendle til Norge.

-Yndlingsmat: Elsker tapas og taco!
-Tre beskrivende ord: Bestemt, strukturert og gøy

Håvard William Torkehagen

Håvard kommer ikke fra noen undervisningssituasjon i norsk skole, men har jobbet i Oslo kommune, PPT (Pedagogisk-psykologisk rådgiver for Montessoriskolen og Steinerskolen. Her hos oss skal han jobbe med å koordinere det spesialpedagogiske arbeidet vårt, avdekke og hjelpe elever så de får en god hverdag tilpasset sine styrker og utfordringer.

Ønsker å lære så mye som mulig!

Håvard er utdannet Pedagogisk-psykologisk rådgiver, med fordypning innen psykososiale vansker. Bakgrunnen for Håvards utdanningsvalg baserte seg på personlige erfaringer, et ønske om egenutvikling, samt et sterkt ønske om å være en støtte for sårbare barn og unge.

-Hva fikk deg til å søke jobb hos oss?

-Jeg ønsket å være en del av noe større, men samtidig noe mindre hvor det er rom og muligheter for kvalitet. Denne skolen er et sted som jeg tenker at bidrar til å skape faglig og personlig vekst, noe som opptar meg svært mye.

Ved å bidra med min kunnskap og erfaring her, tenker jeg at jeg vil få så mye tilbake i form av andre perspektiver. Jeg ønsker å lære så mye som mulig!

Ute i klassene blir Håvard å treffe på mellomtrinnet, der han gleder seg til å jobbe med relasjoner, styrke oss med sin veiledning innen vårt psykososiale læringsmiljø. Privat har ikke Håvard med seg andre enn hunden sin, men venter besøk av familie og venner her deler av året.

Yndlingsrett: Italiensk
Tre beskrivende ord: Omtenksom, inkluderende, engasjert

Aileen Bøyum

Aileen kommer fra nord, nærmere bestemt «Eventyrøya Senja». Der jobbet hun på Nordborg videregående skole som spesialpedagog og lærer på VG1. Hun har med seg mann og to barn. Ingar (mannen) jobber offshore og skal pendle til Norge. Sønnen Kristian skal gå i niendeklasse og datteren Nora skal gå i sjette.

Ei jente med allsidig bakgrunn

-Jeg utdannet med til aktivitør og jobbet i noen år på et eldresenter. Så hadde jeg en periode hvor jeg vinglet litt, jobbet noen år med forsikring og noen år på Hurtigruten MS Trollfjord. De siste 12 årene har jeg jobbet i skolen, og da som både spesialpedagog og lærer. Underveis har jeg tatt en bachelor i spesialpedagogikk og PPU (Praktisk Pedagogisk Utdanning) for å få den formelle undervisningskompetansen, forteller Aileen.

-Hva fikk deg til å søke jobb hos oss?

-Min mann og jeg hadde et ønske om at ungene skulle få gå på skole her, og så da jeg fikk høre at dere trengte spesialpedagog, søkte jeg med en gang. Heldigvis fikk jeg jobben! Jeg skal jobbe med spesialundervisning på flere trinn, og gleder meg til alt sammen, sier Aileen. På fritiden holder Aileen på å lære seg å strikke. -Jeg jobber med min første genser og håper at jeg klarer å få den ferdig løpet av dette skoleåret, ler hun.

Yndlingsrett: Kylling og ris (jeg må være fryktelig kjedelig)
Tre beskrivende ord: Snill, omsorgsfull og vimsete (sier datteren min)

 

Møt alle – nye og gamle – ansatte her:

https://dnsmalaga.com/om-oss/ansatte/