Spanske temadager

Alt det beste fra Spania, i ti dager: Hele skolen har spanske temadager, med ekskursjoner, kunst, kultur og mat. Vi lager dekorasjoner, danser og øver til den store sommerfesten i neste uke, som hos oss er blitt en spansk temafest av de sjeldne.

Salsa er gøy, og de som tør skal opptre med dans på sommerfesten.
Kunnskap: 3. og 4. trinn lager veggavis, med fakta om Spania.

Å utforske Spania, er bare herlig!

Dag to er godt i gang. På kunst- og håndverksrommet er ungdomstrinnets kunstgruppe i full gang med å skisse opp motivene som skal males på keramiske fliser. På utekjøkkenet er tapasgruppa i gang med å trylle frem de herligste spanske delikatesser. Barnetrinnet er i Málaga for å utforske instrumenter og musikk, imens mellomtrinnet klatrer i tretoppene i Amazonas klatrepark.

I går var det danseleksjoner i salsa og flamenco, malegrupper og veggaviser under utforming. -Vi har gjort så utrolig mye allerede, også er vi bare på dag to! I morgen drar ungdomstrinnene på kroppsøvningstur til vakre Tarifa, og der blir det kanskje både surfing og kiting. Barnetrinnet reiser til El Chorro for å bade i de svale, azurblå innsjøene, og flere grupper med dans, kunnskap og kunst skal avvikles, før stranddag, generalprøve og sommerfest.

Kunstgruppa på ungdomstrinnet skaper vakre bilder på keramiske fliser.
Spanske motiver med oppvaskkost. mellomtrinnet kaster maling på sjablonger. En sølete teknikk, men bildene blir knallbra!
På kjøkkenet jobber tapasgruppa seg igjennom et rikholdig hefte med spanske oppskrifter. Lunsjen i dag er det verdt å glede seg til!

Fotoalbum dag 1 og 2:

Norskeskolen