Spansk sommerfest

Det var barnekunst i sprakende spanske farger overalt hvor du festet blikket. Mange av jentene stilte i fargesterke kjoler og hadde blomster i håret. Elevene sang på spansk, danset flamenco og salsa i full konsentrasjon, med stor detaljrikdom i bevegelsene. Etter elevenes fremførelser ble det innslag med profesjonelle dansere til levende musikk og sang fra et rutinert flamencoband. Gjestene fikk servert spansk paella, imens de koste seg med musikken og kunstutstillingene.

8. og 9. trinn danset salsa - flott korrigert med pardans og dans på rekke.
Dansegleden var stor også på mellomtrinnet. De danset også salsa, og sparte ikke på definerte bevegelser. Stor underholdningsverdi!
3. og 4. trinn fremførte sangen Volare, med solistene Alfred, Ella og Selma. Nydelig!
1. -2. trinn sang først "Pinta Bolivia" før de kastet seg inn i flamencodansen.
Ansiktsuttrykket er viktig når vi danser ekte flamenco. Det skal være lidenskap og alvor i dansekunsten.

Hedersprisen

Den Norske Skolen, Málaga deler ut en pris hvert år, til den eleven som har utmerket seg ved å være en god medelev. Kriteriene for å bli nominert ligger i skolens gylne regler; Jeg er her for å lære, jeg er her for å hjelpe andre å lære, jeg er her for å bidra til at alle skal ha det bra. Prisen henger høyt, og er sponset av Rotary Marbella. Den eleven som utmerket seg, og dermed fikk flest stemmer fra sine medelever i år, ble Amir Bourogaa Tolleshaug i 10. trinn. Vi vil takke Amir for å ha vært vårt forbilde i år.

I tillegg til Hedersprisen, deler skolen ut en kompispris. Denne var det Ella Sofie Taxt-Bassant som vant.

Vi kan stolt fortelle at det var mange nominerte i år, som fikk utrolig flotte tilbakemeldinger fra medelevene og lærerne sine. Det betyr at vi har mange som er med å løfte læringsmiljøet ved skolen vår. -Elever som dere er verdifulle ressurser for en skole. Vi er så stolte av, og glade for, alt dere er og gjør for hverandre! 

Abanicos språk - 7. trinn hadde laget en sketsj om hvordan men med viftene kan avvise og invitere bailere. Veldig gøy!
Hedersprisen gikk til Amir i år. Vi er så stolte av deg!
Ella fikk kompisprisen, for å ha vært en empatissk og kjempegod venn. Tusen takk, Ella!
¡OLÉ!
Norskeskolen