Skolefri – blir helt superblid!

Humoristiske, og stødige konferansierer fra sjettetrinn ledet forsamlingen gjennom et fyrverkeri av et sommershow, presist levert av elevene ved den Norske Skolen, Malaga. Fra fiolinistens første imponerende solonummer, gjennom forrykende dans og nydelig solosang satt foreldrene med store øyne og mobilene hevet for å forevige øyeblikkene. Et vakkert, utviklende og engsjerende skoleår ble avsluttet med brask og bram.

Underholdnings-bonanza

Forestillingen startet, som nevnt, med vakkert felespill. Det var lille Frida i førstetrinn som leverte denne yndige, med samtidig mektige, musikkopplevelsen. Så var det sjettetrinn som leverte en morsom cupsong, eller “køpp sång” som konferansierene Celina og Tale heller ville skrevet det. Tredje nummeret på scenen var syvendetrinn som danset vilt og morsomt til “Uptown Funk”. Etterpå hentet noen av dem gitarene sine og akkompagnerte åttendetrinnseleven Noelia gjennom en nydelig fremføring av “Love is all around”.

Skolefri – det er ren magi! Refrenget i sommerrap’en satt som et skudd, og innlevelsen var upåklagelig. Det var nok ikke en sjel i salen som ikke trodde at 1. og 2. trinn mente hvert eneste ord de sang ut, for full hals, denne siste familiesamlingen før sommerferiestart.

Tredje- og fjerdetrinn tok ansvar for spansk-kvotienten og fremførte “Tu Cancion”, som var Spanias bidrag under Eurovision Song Contest i år. Guttene og jentene sto på hver sin side og sang ord om kjærlighet til hverandre, før de danset fletta av Justin Biebers “What do you mean”. -Eller var det beverdans? Tulle-Celina og tøyse-Tale, høstet latter i salen gjennom alle sine vittige ordvekslinger gjennom hele forestillingen.

“Diamonds” ble imponerende stødig fremført av Noelia og Anisa i åttende, før de mindste tok scenen tilbake med vuggesangen “Tula Tu” og bevegelseshysteriet “Soy una Taza” før de tok på seg capsene og “attituden” og klemte til med en rap de hadde laget arrangementet til selv.

Til slutt gikk alle klassene på scenen og sang avslutningsnummeret “Smil, trall og vær glad”

Roset med roser

Årets rose-seremoni ble innledet av en snufsende rektor, som var stolt og overveldet over alt hun hadde sett fra elevene på scenen. Syvendetrinnselevenes siste dag på barneskolen ble markert med en vakker tale, før de fikk komme frem og motta hver sin langstilkede rose, klemmer, og et hjertelig lykke til videre på ungdomsskolen. Etterpå vanket det roser på alle lærerne for “formingen av alle gullklumpene” våre, og faurepresentantene, for den innsatsen hver og en har lagt igjen på skolen dette året.

Årets Rookie

Årets Rookie er en pris som deles ut hvert år, ved skolen vår. Prisen sponses av Rotary klubben i Marbella, og deles ut til den eleven som klarer å forbedre sine karakterer mest, mellom jul og sommerferien. Skolens tre kandidater for prisen, hadde alle veldig bra resultater. På delt tredjeplass fikk Anisa og Mina en liten premie. Det fikk også “sølvvinneren” Sindre i niendetrinn. Årets største karakterforbedring var det tiendetrinnseleven Anne som imponerte med. Anne får en pengepremie for innsatsen, men blir også invitert til lunsj med Rotari i Marbella over sommeren.

-GOD SOMMER!