Nyansatte i undervisningspersonalet

Hele åtte nyansatte er allerede i full sving med å krydre, skape og tilføye læringsressurser under planleggingsarbeidet vårt ved Den Norske Skolen, Málaga. Sammen med resten av det kompetente undervisningspersonalet, ser vi at vi har plukket en velkomponert bukett lærere og assistenter til elevene våre som starter skoleåret onsdag i neste uke.

Håkon Løvoll

-Håkon, heter jeg, og er 47 år. Jeg kommer opprinnelig fra Ørsta på Sunnmøre, som forøvrig er verdens fineste plass, reklamerer han. Likevel har han bodd i Oslo de siste tyve årene, og jobbet på forskjellige skoler både som lærer og som leder. -Som “skolemenneske” er jeg veldig opptatt av at alle elever skal få hjelp til å bli den beste utgaven av seg selv, både sosialt og faglig, sier Håkon.

Her på DNS Malaga skal Håkon være assisterende rektor med hovedansvar for lærere og elever tilknyttet 7. – 10. trinn.

-Jeg bor her nede sammen med min samboer Kjersti. På fritiden trives jeg med å holde meg i aktivitet og har oppdaget mange fine sykkelturer i området her selv om jeg ikke er helt vant med de bratte bakkene enda, innrømmer Håkon.

 

Håkon
Magnus

Magnus Linseth

Magnus skal være kontaktlærer på 7. trinn på skolen vår i år. Han er lærer i matematikk, naturfag og kroppsøving. Magnus, som er 29 år og kommer fra Brønnøysund, er veldig interessert i idrett. -Og da spesielt fotball, forteller han. -Men dessverre ble jeg fotballinvalid for mange år siden, forteller han. Så nå løper han for å holde seg i form, forteller han.

-Da jeg fikk tilbud om jobb på den norske skolen i Malaga var det en “no-brainer” for meg. En så spennende jobb takker man ikke nei til! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med regionen, landet og selvsagt alle elever og lærere, sier Magnus.

 

Hilde

Hilde Eikeland Bergstrøm

Hilde er 27 år, og kommer fra Kristiansand, men hun har bodd syv år i Bergen. Der jobbet hun ett år på Garnes ungdomsskole, i 9 trinn. Nå skal hun være kontaktlærer på 8 trinn på Den Norske Skolen, Málaga. Fagene til Hilde er norsk, kroppsøving, matematikk, kunst og håndverk. -Jeg gleder meg masse til dette eventyret som så vidt er i gang! forteller Hilde. -Min innstilling er at “dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert! (sitat: Pippi).

-Jeg liker ikke å sitte stille (eller en gang innimellom er det  jo ikke feil), sier Hilde, som har holdt på med litt klatring, tennis, dykking og fotball. -Det er alltid det er gøy å prøve nye aktiviteter, og har ønske om å bli bedre i golf, padel og surfing mens jeg er i Málaga, røper Hilde.

Trygve Gullestad Fintland

-Jeg er 34 år gammel og er oppvokst på Jæren. Den siste tiden før vi flyttet sørover bodde vi med våre tre barn på et småbruk på Gullestad i Kvinesdal. Siden kona er fra Málaga og hele svigerfamilien bor her, har vi en sterk tilknytning og kjennskap til området, forteller Trygve om seg selv.

På DNS Málaga skal Trygve ha et driftsansvar i IT, sammen med Petter og Kim. I tillegg skal han undervise i naturfag, matematikk, spansk og programmering på ungdomstrinnet.. -Og spise boquerones al limón mens sola går i havet og glørne dør ut i fiskebåten, legger han til. Et vakkert bilde fra en entusiastisk og tydelig poetisk anlagt mann, som er glad i Spania.

 

Trygve
Siri

Siri Nybakk

Siri er 26 år, har vokst opp i en liten bygd utenfor Hamar, men har bodd i Oslo de siste seks årene. Siri forteller at hun liker å trene og være sosial. På skolen vår skal Siri være årets kontaktlærer for 5.trinn. -Jeg fikk vite om skolen i Spania for noen år siden, sier hun. -Og tenkte at dette måtte være drømmejobben! -Så her er jeg og lever drømmen!

 

Elin

Elin Persson

Elin kal være Kontaktlærer for elevene på 6. trinn i år. Elin er 31 år og kommer fra Oslo, men flyttet til Sofiemyr i Nordre Follo for noen år siden. -På fritiden liker jeg å være sosial, se på serier og å trene, forteller Elin.

– Jeg var veldig klar for å prøve noe nytt, så da jeg fikk jobben her på DNS Malaga, var det en veldig fin utfordring, midt i blinken for meg!

 

Astrid Saxvig

Astrid har allerede bodd i Spania i 10 år. Hun er utdannet barnevernspedagog, men har også studert teater og scenekunst. -Jeg er veldig glad i musikk, særlig i sang, forteller hun. På skolen vår skal Astrid jobbe som assistent/miljøarbeider, pedagog, samt som spansklærer for 3. og 4. trinn.

 

Astrid
Gregorio Gavito, som holder spanskkurset i år, ønsker alle foresatte velkommen førstkommende mandag.

Gregorio Gavito

Gregorio ble født i Argentina for 48 år siden. -Jeg bodde senere på Costa del Sol i tolv år, og flyttet videre til Norge og bodde der de neste tolv årene. I fjor kom Gregorio tilbake til Spania sammen med kona og sønnen som nå skal gå på 4. trinn på DNS.

Gregorio, som er musikk lærer, startet å jobbe litt på skolen vår allerede i vår. I år har han full stilling som musikklærer og miljøarbeider.

Malin Ringheim

Malin kommer fra Voss, men har bodd på vakre Costa del Sol sammen med familien i 1,5 år. Gjennom egne barn og FAU, er Malin allerede godt kjent med skolen, og gleder seg til å bli en del av den fine gjengen på DNS Malaga.
Om seg selv forteller Malin at hun er over gjennomsnittet interessert i å spille Padel, og spiller gjerne hvor som helst, og når som helst!
Malin

Se alle våre ansatte her: https://dnsmalaga.com/om-oss/ansatte/

Norskeskolen