Middag og vitnemålsutdeling

Gruppen med avgangselever 2020 bestod i år av kun fire elever. To av disse elevene var dessverre forhindret i å komme. Likevel ble det, også i år, en veldig fin og minnerik vitnemålsutdeling med elevene som er ferdige med grunnskolen denne uken.

Nært, høytidelig og personlig

Teresa og Mille fikk en nær og personlig avslutning med lærerne sine denne uken. Teresa har vært elev på skolen vår siden 6. klasse. Da kom hun fra en spansk skole. Mille har også gått på Den Norske Skolen, Málaga tidligere, men har vært i Norge en periode, og var også elev på en internasjonal skole, før hun kom tilbake til oss for å avslutte tiendetrinn. Mille kom tilbake i januar og fikk bare to måneder med klassekameratene før pandemien gav henne, Lucas, Teresa og Fran en rar avslutning på grunnskolen.

Tilstede under middagen var rektor Trude, fjorårets kontaktlærer Karethe, og faglærerne Gard og Marie. Årets kontaktlærer, Vibeke (Bekka), var med via videooverføring, og holdt en liten tale til hver av dem. Hun trakk frem de egenskapene hun hadde sett hos dem, og fortalte hvor imponert hun var over den innsatsen de hadde vist gjennom hele året og ikke minst gjennom corona- perioden. Hun gråt en skvett (nesten like mye som rektor) og sa at det ikke tar lang tid for en lærer å bli glad i elevene sine, og at det hadde hun også blitt i dem dette året.

Det var mange lærere tilstede for å ta farvel med de to avgangselevene.
Lærer Vibeke (Bekka) holdt tale for elevene via mobiloverført video
Det tar ikke lang tid før man blir glad i elevene sine, sa læreren og felte noen tårer. Bekkas tale var sterk og rørende.

-Det var en rar, men nær og høytidelig avslutning, og vi gråt og lo om hverandre, forteller rektor Trude, som også holdt take for avgangselevene og overrakte vitnemålene. -Flotte vitnemål som de kan være stolte av begge to!

Teresa skal fortsette å bo i Spania – Mille reiser til Norge. Teresa lovet å komme innom og hilse på og holde oss oppdatert og Mille trodde hun ville komme på ferie til Spania.

Vi ønsker dem lykke til på ferden videre i livet og takker Teresa, Mille, Fran og Lucas for alt de har vært for oss på Den Norske Skolen Málaga <3.

Kjære Teresa.. Trude holdt også tale til elevene før de fikk vitnemålene sine.