Sommeravslutninger 2020

Det er lov å treffes og være sammen på fritiden her i Spania nå, men skolen har ikke lov å samle til fest i skolens lokaler. Avslutningene for klassene arrangeres derfor privat og klassevis. Første avslutningsfesten var allerede på tirsdag, og alle klassene har funnet en måte å avslutte året på. Avgangselevene våre får en høytidelig middag og avslutning på restaurant, noen klasser møtes på stranden, hjemme hos hverandre eller hos en lærer. Her skal du få se bilder og referat fra samlingene. God sommer!

Avslutning hos Thelma

Fjerdetrinn hadde et hyggelig avslutningstreff med poolparty hjemme hos Thelma på tirsdag. -Dette var det beste som kunne hendt etter å ha vært i gjennom tre måneder med lockdown, mener lærer Ingvild. Festen ble arrangert privat, hjemme hos klassevenninnen Thelma. Der ble det bading (både for voksne og barn), fotballspilling og hopping på trampoline.

-Det var bare så vidt lærerne fikk ungene ut av bassenget, forteller Ingvild. Alle elevene fikk utdelt personlige minnebøker med både bilder, hilsener og fine ord fra medelever og lærere. Disse hadde kontaktlærer Camilla og Ingvild laget.

Festen varte i over fire timer, for barna ville ikke hjem igjen. Så gøy hadde de det. Det var stor gjensynsglede blant barna. Elevene overrakte gaver og hjemmelagede kort til lærerne sine, som alle ble veldig rørt av.

Grilling av burgere og spising av kaker.

En skikkelig fin dag og en verdig avslutning på året. Onsdag morgen møttes gjengen en time i klasserommet og tok et siste adjø med lærerne sine Håvard, Ingvild og Camilla, som slutter og flytter tilbake til Norge i sommer. Alle de syv elevene som kom på avslutningen fortsetter som elever på Den Norske Skolen, Málaga til høsten.

Susanne, Faglærer i Spansk og Engelsk, fikk også kort av elevene, selv om hun ikke skal slutte.
Badenymfer i Thelmas basseng.
Badeløver. Det var kjempedeilig å få leke og bade, syntes elevene. Det er lenge siden sist de koste seg sammen på denne måten
Thelmas pappa, Tomas, disket opp med deilige hamburgere som gikk ned på høykant.
Tone, som er klassekontakt og mor til Marcus, hadde bakt to kaker.
Det vanket gaver og fine kort til lærerne som skal slutte. Det ble felt både én og flere tårer.
Kontaktlærer Camilla pakker opp gaver. Mange elever er fryktelig lei seg for at Camilla, Håvard og Ingvild skal slutte.
Poolparty er slett ingen dårlig erstatning for avslutningsmarkering på skolen. Det er bar det at vi pleier jo å ha begge deler 😉

Takk for i år til Tredjetrinn

Tredjetrinn hadde sin avslutning på torsdag – hjemme hos Cornelius. Der spiste de kake og hadde aktiviteter og leker. Lærer Linda, Anette og Ingvild, og pappaene Gregorio og Henrik var med og gjorde treffet spennende og morsomt for barna.

-Vi takker tredjetrinn med familier og lærere for i år og ønsker alle en god sommerferie!

Som vi ser av bildene var det både sjakk, limbo og terningspill på programmet. Og kakespising, ikke minst.

Hjem til læreren

Niende- og tiendetrinn ble invitert hjem til lærer Kim for pizza og poolparty. -Vi har badet, spilt volleyball, hoppet på trampoline, spilt bordtennis, snakket masse sammen, sier lærer Kim, og forsikrer at det var superhyggelig å ha avslutningen hjemme hos seg.

Hva er vel en pool uten en gigantisk unicorn?
Jentene ser fredelige ut her - men de var også med å herje i bassenget.
rpt

På café med syvendetrinn

Petter og Aileen hadde bare tre elever igjen i Spania, og tok derfor med seg elevene ut på Café

Pappaen til Oscar Elias tok ansvar og arrangerte pizza på café i Arroyo de la Miel med de tre elevene som fortsatt er her i Spania, og lærerne deres, kontaktlærer Petter og faglærer Aileen. Det ble gaveoverrekkelse fra elevene til begge lærerne. Topp stemning!

Oscar Elias hadde med gaver og gode ord til lærerne fra klassen.