Mac Lab

Skolens Maclab er straks ferdig! Assisterende rektor, Gard Andresen, har fått dag-dispensasjon og jobber fra skolen i dag. Der har han bl. a. inspisert utbedringene som vaktmesteren foretar i skolebygget nå. Gard og vaktmester José Maria sender flotte bilder som vekker lengselen. Vi håper å få komme tilbake på skolen igjen snart.

-Selv om skolen er stengt for elevene, står den ikke bare her og venter på at alle kommer tilbake, melder Gard. -I mellomtiden jobber vi med at den skal bli enda bedre.

-José Maria har bygget nye avtrekk i naturfagsrommet så man kan gjennomføre enda flere forsøk der. To nye glassvegger er oppført og skilt ut to fine rom som skal brukes som digitale laboratorier. Her kommer det blant annet Mac’er, 3D printer, programmeringssett mm. Vi skal også sette inn en projektor på den ene veggen, slik at rommene kan brukes som fullverdige undervisningsrom, forteller han.

Gard og José Maria prøver å holde distanse og ta en selfie samtidig. --Vi savner elevene våre, sier de. -Håper dere kommer tilbake snart!
Norskeskolen