Løp til gull og ærefull jubel

Dette er vinnerne av årets alternative friluftsdag på ørnefjellet! Buketten av verdige vinnere strålte om kapp under premieutdelingen, som foregikk i skolens patio på onsdag.

Alternative stier og priser

Stien elevene benyttet mot mål på ørnefjellstoppen i år, er litt kortere enn den ruta skolen tradisjonelt bruker. Derfor utgikk premiering for beste forbedring av egentid og idealtid. Den som kom i mål nærmest gjennomsnittstiden, fikk premie som erstatning for idealtid. Beste forbedring, ble i år kåret på forbedret plassering med antall plasser. Bestetid innenfor aldersgruppene ble så klart premiert som før, og skolens aller raskeste får sine navn inngravert på vandrepokalen.

Gullvinnere:

3. – 4. trinn:

Raskeste jenter: Milla og Ella

Raskeste gutter: Aksel og Leonard

5. – 7. trinn:

Raskeste jente: Agnes

Raskeste gutt: Jon Viljar

8. – 10. trinn:

Raskeste jente: Alvilde

Raskeste gutt: Wilhelm

Gjennomsnittstid: Ingebrigt

Beste plassforbedring: Alexander V.

Jon Viljar og Agnes kom aller først i mål av alle, og fikk æren av å posere under vandrepokalen til trampeklapp og jubel fra hele skolen. Nå får de navnene sine gravert på den, med årstall og tid.

Vandrepokal

Skolens raskeste jente og gutt ble i år Agnes og Jon Viljar. Disse to vil få navnet sitt gravert på den flotte vandrepokalen som står på hedersplass i skolens kantine.

PS: Leonard, som løp over mållinja sammen med Aksel, falt dessverre ut av resultatlista og Milla, som var den klare vinner av 3. – 4. trinnsjentene, var ikke tilstede under premieutdelingen. Disse fikk premier og applaus i kantina på fredag. -Kjempebra løpt! 

Leionard og Milla - Endelig fikk også disse ti premien sin. Premien i år var en fargerik kjølebag de kan bruke på stranda.
Norskeskolen