På nye stier til fjells

Det ble en litt annerledes vri på den sedvanelige ørnefjellsmarsen i dag. Et kvarter før start, fant vi nemlig ut at kommunen hadde bestemt seg for å sementere veien opp til fjellet, akkurat denne dagen som vi hadde hundre løpeklare barn på startsstreken.

Alle måtte måtte dermed vente litt, imens lærerne lagde nye planer og fant andre stier. Barnetrinnet valgte av sikkerhetsmessige grunner å returnere til skolen og gjennomføre lek og aktiviteter der, men resten av skolen tok beina fatt oppover, på for mange helt nye, stier mot ørnefjellstoppen.

Et snarrådig og sprekt foreldrepar fikk med seg at tidtakerne og saftstasjonene måtte snu bare noen hundre meter oppe i bakkene, og bestemte seg for å spurte til toppen for å ta tiden.

– Dagen ble strålende, mye grunnet foresatte og FAU som stilte opp på en helt fantastisk måte. Pappa Stefan sto nede med saft til alle når vi kom ned varme slitne og fornøyde. Det var de foresatte til Alvilde og Agnes som stilte opp og løp opp til toppen for å ta tidene, forteller lærer Malin.

To blidfiser på tur. Det gikk fint å bære sekkene, selv om de konkurrerte mot toppen.

PS: I morgen blir det premieutdeling på skolen, og da skal vi avsløre vinnerne!

Her ser dere gjengen som kan kose seg på tur!
Susanne hadde planlagt opptak av sang til 17. mai på Ulvehytta, så hun hadde med seg flagg til anledningen. Musikken ble igjen i bilen, så hun måtte flagge uten musikk. Like blid!
Norskeskolen