JADDAAAAAAAAA!

Etter 11 minutter var stillingen 2-0 til hjemmelaget, DNS Malaga. -Dette blir easy, smalt det fra en selvsikker spiller på sidelinja. Derifra viste Dikemark FK fram musklene, og utlignet med to tette mål. Før pause var balansen opprettet og stillingen 3-3. Det ble en spennende kamp med mange sjanser foran begge mål. DNS hjalp motstanderne generøst med et selvmål også, og det var tilløp til klovneri i et par av angrepssituasjonene. Det var egentlig ingen tvil: DNS Malaga FK, grunnlagt uka før påske 2019, var best! Kampen endte 7-4.

Dikemark if, football 06, (i blått) bestod av veldig spreke og talentfulle spillere. Vi takker for besøket og utfordringen. Dette var et supert møte!

Dikemark IF Fotball 06, er i La Cala de Mijas i Malaga på treningsleir, og trengte noen å spille kamp mot. Heldigvis tok lagleder Hilde Hansen, og datteren hennes som er trener for laget kontakt med Den Norske Skolen, Malaga. Skolen kastet seg rundt og arrangerte et lag til ære for invitasjonen; Det ble tråklet sammen et lag med 11 spillere fra 5. – 9. trinn, med nytrykte drakter og to treninger å samkjøre seg på. Det viste seg å være tilstrekkelig i lange baner.

DNS-treneren, Stig Løkken, var også en særs aktiv medspiller og coachet tett gjennom hele kampen. Med masse ros, korrigeringer ispedd litt brøling med vaskeekte fotballstemme, var han tilstede for gutta som gjennom andre omgang gikk fra å være “newbies” til skinnende stjerner. Da seieren var et faktum løp laget også jublende mot publikum og la seg i gresset for dem. Sterkt. Konge. Legendarisk.

-Som trener gleder det meg veldig å se at det lille vi har fått jobba med, struktur og spillestil, ble å se igjen på banen. Det ble slik som jeg ønsket at laget skulle opptre. Morsomt å se at vi henger så bra sammen, det ble mye bra spill og mål. Det gleder fotballhjerte mitt, avslutter Stig.