Hei alle DNS-familier

Perioden vi er inne i nå er både utfordrende og uforutsigbar. Spania har erklært unntakstilstand i hele landet. For oss her på Solkysten iverksettes dette fra mandag. Jeg er glad for at Spania tar grep og innfører de samme preventive tiltakene som flere andre land i verden rapporterer at har vært effektive.

Dette kan oppleves som skremmende og vi reagerer slike ulikt. Det er lett å bli å bli både redd og å føle seg veldig alene. Jeg oppfordrer derfor alle om at vi gjør vårt ytterste for å ta godt vare på hverandre. At vi bryr oss, spør hvordan det går og tilbyr hverandre støtte og hjelp så langt det er mulig. Det er også viktig at terskelen nå er lav for å ta kontakt og be om hjelp eller noen å snakke med.

Jeg registrerer at det er flere som nå strekker ut en hånd, som tilbyr både praktisk og emosjonell støtte. Dette er flott og jeg kjenner meg både betrygget og glad. Jeg tenker på dere alle sammen og vi som skole er også her dersom noen av dere skulle trenge hjelp og støtte. Skolen vil være stengt, og det er ikke sikkert dere når oss per telefon. Men alle er “på jobb”, og alle leser mail. Så det er den beste måte å ta kontakt på nå.

Ta vare på dere selv og hverandre. La oss sjekke litt opp på hverandre nå i denne perioden. Vi håper den snart er over og at de flotte elevene våre snart fyller bygget vårt igjen. Vi vil holde dere jevnlig oppdatert dersom det skjer endringer.

Stor fjernklem fra Trude og alle ansatte på DNS Málaga