Halloween med studentene i fra Høgskulen i Volda

Lærerstudentene fra Volda (bilde over) er inne i sin siste praksisuke ved Den Norske Skolen i Málaga. Studentene har jobbet i forskjellige trinn med hver sine veiledere, men en ting fikk de som felles oppgave i år: Å holde i regien på årets halloweenparty!

Prisvinnende kostymer 2022

Kåringer

Søteste kostyme, beste look-alike, skumleste kostyme, beste gruppekostyme, beste hjemmelagede kostyme, mest kreative kostyme, samt beste lærerkostyme fikk alle diplom for innsatsen sin.

Studentene holder premieutdeling i patioen
Beste hjemmelagede kostyme!

Halloweengøy med lærerstudentene

øyeeple-løp

Ute i klassene fikk elevene markere dagen på litt forskjellig vis.

Mellomtrinnet hadde aldersblandede leker og quiz. I ballbingen ar det øyeeple-løp (ala eggeløp) og hinderløype i hoppesekk, i patioen fikk elevene prøve blindebukkleken “sett nese på heksa”, og oppe på lekeplassen var det grubliser som skulle løses. I 7. trinns klasserom var det musikk-gjettekonkurranse.

Halloween-grublis
Halloweensekkeløp
Sett nesa på heksa - blindebukk
Gruppe seks jubler over å ha vunnet Halloweenlekene for mellomtrinnet.

Se flere bilder fra Halloweenfeiringen her:

Hele skolen startet dagen med catwalk i ballbingen, slik at alle fikk vist frem kostymene sine ordentlig. Som vanlig hadde nær sagt alle gått “all in” når det kom til kostymer og å leve seg inn i karakteren de skulle forestille. Bilder fra morgenen og Catwalken, finner du HER.

https://dnsmalaga.com/halloween-all-in/
Norskeskolen