Fiesta Española

Hele skolen kokte av energi under den årlige spanske kulturfesten ved Den Norske Skolen i Malaga i går kveld. Dette er kvelden elevene og foreldrene møter festkledde, for å se og vise frem hva elevene har jobbet med under kulturdagene. Med innleide kokker ved en diger paellapanne, profesjonelle flamencomusikere, kakebord ved 10. trinn og FAU (foreldrenes arbeidsutvalg) ved roret, ble det en fantastisk og meget livlig fest til ære for vertskapslandet vårt.

Imponerende samarbeid

Assisterende rektor, Hilde Rasmussen, fulgte med på prosjektene fra sidelinjen og har spesielt merket seg alt det gode samarbeidet underveis i prosessene. – Jeg har sett tredjeklassinger samarbeide med syvendeklassinger og sammen leverte de strålende produkter til utstillingen på torsdag. Både under kunstprosjektene på ungdomsskolen og på gruppene der de jobbet med Cristopher Colombus, imponerte de meg, sier Hilde. -Også den jobben FAU har lagt ned i samarbeid med foreldrene i 10. trinn, og lærerne ved skolen, som til sammen endte med å bli tidenes beste spanske kulturbegivenhet. -Det står det respekt av, bemerker Hilde, med et fornøyd smil.

Årets spanskfest ble en verdig krone på verket etter en vel gjennomført kulturuke med mye læring og en mengde prosjekter: -Skolen gnistret av energi og glede! Se et videosammendrag fra festen her: