Velkommen til oss

Vi gleder oss så det kribler i hele kroppen! Det er fordi at nå på onsdag kommer elevene våre tilbake og skal fylle skolen vår med skrål og latter, sommerfugler og gjensynsglede. I år kommer det ca. femti helt nye elever til skolestart, og vi har femti elever igjen fra i fjor, som fortsetter som elever på Den Norske Skolen, Málaga.

Lærerne har vært her en uke allerede og hatt planleggingsdager. Hvis du går inn på siden med bilder av de ansatte, finner du ut hvem som skal ha de forskjellige klassene i år. Innimellom de kjente fjesene er det noen helt nye, som mange av dere ikke har sett før. 

Blant personalet er det bare fem helt nye lærere i år. Vi har to “halv-nye” nemlig Monica Mørkve Wesøe, og Mette Engum. Begge to var hjemme i Norge en tur i fjor, men har heldigvis kommet tilbake. Monica skal være kontaktlærer i 6. trinn i år, og ha mat og helse. Mette skal være kontaktlærer for 3. og 4. trinn dette skoleåret.

Møt de nye lærerne!

De fem helt nye ansatte på skolen vår heter Leif Arild, Gaute, Helene, Susanne og Magnus. Her skal du få vite litt om dem:

DSC_0047

Leif Arild Haaland, som skal være assisterende rektor hos oss, forteller om seg selv at han er født i Sør-Korea og adoptert til Norge som liten baby. -Jeg er oppvokst i Stavanger, før jeg flyttet til Oslo på starten av 90-tallet for å studere. Siden har jeg bodd i Oslo, før jeg nå har fått anledning til å jobbe på DNSMalaga, forteller han. Leif Arild har jobbet 23 år i Osloskolen, hvorav de siste 11 årene som rektor. Med seg på flyttelasset har han en kone, og Oskar som skal gå hos oss i 9.klasse. Han har også en voksen datter som studerer i Trondheim.

DSC_0011

Susanne Sjåvik Iversen er 25 år og kommer opprinnelig fra Tromsø, men har studert 5 år i Kristiansand. -Jeg har arbeidet ett år som kontaktlærer på Tromsdalen skole, forrige skoleår. Nå skal jeg skal være faglærer på 1.-7. trinn, her på Den Norske skolen, Málaga. Fagene jeg skal undervise i er kroppsøving, matematikk, norsk, KRLE og naturfag. Susanne er glad i lekbasert læring i flere fag, og synes det er supert å jobbe med problemløsning og med prosjekter. -Jeg liker å spille volleyball, male og bade i havet, forteller hun om seg selv. -Det blir spennende å bli kjent med alle elevene på skolen og jeg gleder meg til å lære mer om den spanske kulturen, avslutter hun.

-Vi ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen,

og håper dere vil trives her hos oss!

DSC_0024

Helene Karlsen Sunde er 26 år og kommer fra Vestnes i Møre og Romsdal. -I år skal jeg være kontaktlærer for 8. trinn, og ha klassen i KRLE, utdanningsvalg og kroppsøving, forteller hun. Helene skal også undervise i norsk for hele ungdomstrinnet.
-Som lærer er jeg opptatt av at elevene skal oppleve skole som meningsfullt, og mener at trivsel og læring går hånd i hånd.
På fritiden er jeg glad i å trene og være aktiv. Som romsdaling er jeg naturligvis glad i å gå på fjellet. Jeg gleder meg til å sjekke ut fjellene her i området, og forhåpentligvis bli stødigere i padel som jeg nylig har blitt hekta på, forteller Helene.

DSC_0052

GAUTE VESETH OLSEN er 42 år og kommer fra Kjøllefjord i Finnmark. Han skal være lærer i engelsk og musikk her hos oss, først og fremst på ungdomstrinnet. Med seg til Spania har han kone og to barn, en gutt på 10år som skal begynne på skolen vår, og en lillebror som skal gå i danske barnehagen.

DSC_0036

Magnus Grøtvik skal være kontaktlærer på 5. trinn. Han er glad i idrett, spesielt fotball og padel, og skal undervise i de fleste fagene klassen har, også gym. Magnus sier at han er veldig opptatt av at alle elever skal trives og oppleve mestring på skolen. -Vi skal også, i samarbeid med foresatte, hjelpe elevene til å bli den beste utgaven av seg selv og forberede dem på voksenlivet, sier Magnus. -Jeg gleder meg til å møte elever og foresatte!

Norskeskolen