Velkommen til et spennende iPad-seminar i Malaga

Skolen vår har hele fem års erfaring med bruk av iPad i undervisningen. Gjennom konferansen vil skolen dele sine erfaringer, gi gode råd, og tipse om gode apper som er utviklet for bruk i undervisningen. Som deltager får du ta del i hvilke unike muligheter denne undervisningsformen gir.

Ønsker å dele erfaringer og knytte kontakter

– Først og fremst gjør vi dette for å øke og dele kompetansen internt, sier skolens rektor Trond Are Gjone. – Siden vi har kapasitet til å ta imot eksterne deltagere, og har leid inn en meget dyktig foreleser, gir vi i tillegg andre muligheten til å delta. Vi er stolte over å være blant skolene med mest erfaring og kompetanse når det gjelder bruk ad iPad i skolen, og vil gjerne dele dette med andre. Men dette er et “non profitt” opplegg fra vår side, og vi er glade om vi får dekket utgiftene våre, avslutter han.

Opplev Hans Mundahl
Det er den meget høyt ansette iPad-foreleseren Hans Mundahl som skal lede det meste av undervisningen, og vil sørge for høy kvalitet og et godt utbytte. Mundahl fokuserer på teknologisk integrasjon, og har tidligere hjulpet skoler med å bli «Apple Distinguised Schools». Mundahl vil bl.a. vise frem hvordan man bruker de beste programmene, appene, og viser hvordan man jobber aktivt med lesestrategier i iBooks. Det vil også bli vist eksempler på undervisningsopplegg ved bruk av video. Mundahl lærer deg helt enkelt å håndtere teknologi i klasserommet, og hvordan du skal unngå de vanligste fellene.Tips om og tilbud på utstyr
Goldenmac, et firma som bl.a. tilbyr «Apple Lighthouse» sertifisering, vi under seminaret vise frem hva de kan tilby av ulike kurs og rabatter på innkjøp av utstyr. Goldenmac er et firma som jobber mot utdanningssektoren i Spania, og er en premuim forhandler for Apple.Wrap-Up med Petter og Kim
Den Norske Skolen, Malagas egne iPad-ansvarlige, Petter Tryggestad og Kim F. Slaatsveen, deler til slutt sine unike erfaringer etter hele fem år med iPad i undervisningen. De er begge lærere og er brennende entusiaster for ny teknologi i skolen.

 

Til venstre:
Petter underviser klassen 
sin om de nye mulighetene etter oppgradering til IOS8, og viser fram muligheten for å lese inn tekst direkte, istedet for å skrive. – Dere er fortsatt ansvarlige på innholdet, påpeker han. Så dere må lese må lese nøye igjennom.

 

 

Til høyre: Kim viser elevene sine hvordan man bruker appen “Brettboka” til å lage gode sammendrag. Kim er opptatt av å bygge nettverk og dele kunnskapene sine.
-Vi vil gjerne dele kompetansen vår med andre og bygge relasjoner med andre som også bruker iPad i undervisningen, sier han.
Ønsker du å vite mer om seminaret, se vedlegget “konferanseprogram” eller følg linken for påmelding. Ta også gjerne direkte kontakt med skolens administrasjon v/Trond Are Gjone, om du har spørsmål.Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud