Ut på tur

– Vi startet fra skolen i femte time på fredag, og gikk rett til Ulvehytta forteller lærer Ørjan Rasmussen. – Vel på plass og innlosjert hadde elevene en faglig del der de blant annen lærte hvordan man skal tape et overtråkk (vrikket ben) med sportstape. Etterpå ble det lagkonkurranse om å lage den mest smakfulle havregrøten. Vi hadde ikke med oss sukker, så det var ingen enkel oppgave, forteller Ørjan videre og flirer litt.

Til venstre:
Gruppe en vant fordi deres grøt hadde den beste konsistensen, og så var de så kreative at de smaks-tilsatte grøten med eplebiter. Selv om grøten til gruppe to var litt seig, forsvant alt sammen.

Under: – Det ble rikelig med tid til fri utfoldelse og rekreasjon på hytta. 

– Tidlig neste morgen gikk vi videre over ørnefjellet, Calamorro og nesten opp til antennefjellet, før vi tok fatt på hjemturen ned til Benalmádena Pueblo, der elevene ble hentet utenfor sommerfuglparken, sier Ørjan som allerede gleder seg til neste tur.

Det blir flere turer på valgfaggruppa gjennom året, kan Ørjan fortelle, men han vil ikke røpe noe mer om det enda. Noen valgfagtimer med teori blir det også, og litt avspasering for å samle tid til utfluktene som går litt utenom timeplanen.

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud