Søk nå!

Vil du sikre deg en skoleplass for skoleåret 2020/21? Da er tiden inne for å levere søknaden. Ja, vi vet at det er litt tidlig med søknadsfrist 1. februar, men vi lover at det kommer elevene tilgode. Slik har vi nemlig bedre tid til å bemanne riktig og legge tilrette.

Ventelisteprinsippet

Hvis det er for tidlig for dere å forplikte seg til kjøp av skoleplass før 1. februar, kan vi opplyse om at det kan være mulig å søke plass helt frem til sommerferien, hvis skolen fortsatt har kapasitet.

Etter frist fyller vi opp skolen etter ventelisteprinsippet, og det er “førstemann til mølla”. Hvis du vet med stor sikkerhet at dere kommer, men ikke alt er på plass for dere enda, er det lurt å ta kontakt med kontoret og melde sin interesse. Der kan de opplyse deg om kapasiteten på det/de trinnene dere søker, og om sannsynligheten for å få plass etter frist er stor eller liten.

For mer info, se vår nettside om søknadsprosessen , og inntaksreglementet. eller kontakt Cathrine på skolekontoret, via e-post: post@dnsmalaga.com, eller telefon: +34 952 577 380.

Kontorets åpningstider.

Velkommen til vårt nabolag!