Skoletur til Barcelona – takket være 1881

Elevene puster lettet ut i dag, etter å ha fullført siste innspurt og muntlig eksamen i norsk. 10 års skolegang er snart over, og denne siste måneden har vært fylt med knallhard lesing og forberedelser.

Det har vært stritt, og det var ikke så mye energi igjen til å jobbe med kakesalg og annet for å skaffe penger til klassekassa, kan elevene fortelle. De fikk mange flotte gaver til 17. mailotteriet, og de har stått på så godt de kan, men det var likevel litt slunkent i klassekassa. Så fikk Nils ideen om å spørre 1881 om de kunne være så greie å sponse dem. Heldigvis svarte de ja!

Salgskontoret for 1881 holder til i Fuengirola, og søker kontinuerlig  norske og svenske selgere som jobber mot bedriftsmarkedet i Norge. Kontoret ble etablert i 2005, og har levert gode resultater i en årrekke. Kontoret støtter opp om elevene på den norske skolen, og har også tidligere år levert gode penger i klasseklassa til skolens avgangsalever.

Nå er det ingen flere prøver å lese til, og ingen flere karakterer som skal settes.  Lettelsen er synlig i ansiktene som myser mot solen der de poserer med takkeplakaten sin. Billettene er bestilt, og overnattingsstedet er reservert.
Neste stopp: Barcelona! Tusen, tusen takk 1881!

http://www.1881.no