Håndballavslutninger med kvalitet og glede


Lagånden er på topp. Hi five!

Håndballavslutning

Det er avslutning på håndballen for de minste. Foresatte og søsken har møtt opp for å heie og for å være lagledere. Noen må til og med trå til på banen, siden det er litt manko på spillere. Innsatsen som vises på banen denne dagen gjenspeiler litt av det barna har lært på trening, men flere av elevene overgår seg selv og gjør ting som de ikke har gjort på trening. 

Barna er delt i tre lag med blå, gule og oransje overtrekk. Tre kamper skal spilles, slik at alle får spille to kamper hver. Med to ganger 10 minutters kamper, er det mange røde ansikter å se på banen etterhvert. Målvakten sender av gårde en rushpasning til Mathea som stormer mot målet, hopper opp og scorer. Jubel igjen.

Tre stolte diplommottakere. Fra venstre: Tuva, Mathea og Helene.

Denne våren har det vært tilbud om håndballtreninger på mandager og tirsdager for skolens elever. Bortimot 40 elever fra 1.-8. trinn har vært innom treningene mer eller mindre jevnlig, men nå mot slutten har det vært litt færre. Vi har også hatt litt hjelp av to spanske trenere fra Granada, Almudena og Ximo, slik at vi har fått litt nye øvelser og leker som det er greit å variere med.

Takk for kampen!

Turnering i Granada


Gruppebilde fra turneringen. Alle i flotte, nye lag T-skjorter.

De største hadde tur til Granada som det store målet, og lørdag 7. juni var det en spent gjeng som kjørte i kolonne til Maracena ved Granada for å spille to kamper mot ett av lagene derfra.

Spillerne på dette spanske laget har spilt håndball i flere år og er veldig gode, så vi var litt skeptiske til hvordan det skulle gå sportslig, men til tross for stortap i den første kampen, så var vi veldig fornøyd med å ha scoret hele 19 mål og vunnet én av de tre omgangene vi spilte. Det var mange som kom på scoringslisten, og vi var flinke til å blokkere skudd i forsvar og til å snappe ballen fra dem. Vi hadde også tre supre målvakter som byttet på å stå i mål, Sander B, Jonas og Linnea.

  
Actionbilder fra turneringen: Linnea i skuddet, Kristoffer i spranget, Sander i takling, Jonas in action Sara som scorer og Mathea som takler forsvaret!

En stor takk også til foreldrene til Sara og Maryam som ordnet med egne flotte drakter til oss, med skolelogoen foran og nummer bak. Da ble vi som et ekte håndballag på kamp.Tekst og Bilder ved Linda Sakseide