Ulvehytta


En pust i bakken. 7. trinn gikk jevnt og hadde godt humør tross steikende sol og tunge sekker.

En og en halv times gåtur i oppoverbakke i oppimot tretti plussgrader. Det høres kanskje i overkant spenstig ut for mellomtrinnselever, men det  var ikke noe problem for elevene ved Den Norske Skolen, Malaga. – Alle bar til og med egne overnattingssekker selv, kan Kontaktlærerne Siv Martha Øie og Arne Kristoffersen fortelle. De har nettopp hatt avslutningsturer med 6. og 7. trinn nå før sommerferien.


En aktiv gjeng på tur
Klassen til Arne, 6. trinn, brukte hytta fra  torsdag til fredag. De overnattet med to lærere, assistent og en pappa. I tillegg hadde to foreldrekontakter, Maryam og Saras mammaer, ordnet med innhandlingen. – De var helt supre, forteller Arne. – De kom til og med tilbake
på morgenkvisten og stekte egg til oss.

Årets foreldrekontakter? Stor innsats gitt av disse morsomme damene. Anita Svendsen
(hun litt gira i bakgrunnen) ogLinda Ahmed(den heller litt beherskede i forgrunnen)

 

 

  Jesper og Stian var klassens ivrigste på kjøkkenet. 
Kveldskosen var taco – alle barns store favoritt, og praktisk mat på tur. 

 

Klassen lekte «Titten på hjørnet» og en ny variant av «Boksen går». Både voksne og barn var med på leken.  Også går det rykter om at det var «Nøtt eller sannhet» på sovesalen, men hva spørsmålene og svarene var, holder klassen for seg selv..

Lærer Hilde Rasmussen gir alt
når det lekes “Titten på hjørnet”

 

 

Vannkrig og kortspill

– Da vi i 7. trinn kom til toppen på mandag, var det på sin plass med en skikkelig vannkrig, forteller Siv Martha. Alle ble søkkvåte og klare for en dusj. Utover ettermiddagen og kvelden ble det spilt spill, lekt og spist mye godteri. Vi samlet oss til taco og hygget oss veldig, forteller hun. De siste var i seng i 03.00 – 04.00 tiden. Og vi ser mellom fingrene på det. Alle oppførte seg bra, og vi hadde det veldig hyggelig.

 Sukkerkick på tur, får fram nye, morsomme sider ved ellers så stillferdige elever 🙂

7. trinn koser seg sammen i skumringstimen.

Tekst og foto fra turen til 6. trinn, Nina C. Kaasin Simarud.
Foto 7. trinn, Siv Martha Øie

Norskeskolen