Ski- og aktivitetsdag for ungdomstrinnene

Ungdomsskolen + 7. trinn har hatt skidag i Sierra Nevada, og alternative aktiviteter i Benalmádena med Padel og skøytehallbesøk. -Det var akkurat derfor vi valgte å reise hit i første omgang, røper lærer Kim Slaatsveen. -Fordi skolen i Malaga ligger så nært til både strand og skifjell, og at området her har så mange og varierte tilbud.

-Den aller beste dagen jeg har hatt “ever”! -I år var det “smooth” i fjellet. Tilbakemeldingene var udelt positive etter årets aktivitetsdag på Den Norske Skolen, Malaga.

De som skulle til Sierra Nevada dro fra skolen kl. 06:30, og allerede kl 10:30 var alle i skiheisen. Bussturen og skiutleien gikk knirkefritt i år, og det var nesten ingen køer i heisene. Solen strålte fra skyfri himmel, og elevene fikk frie tøyler til å prøve flere løyper.

Skolen har alltid et alternativt opplegg i skolens nærhet, for de som av forskjellige grunner velger bort skifjellet. I år startet denne elevgruppen med Padel i Arroyo før de gikk i skøytehallen.

Flere elever (og en lærer) hadde aldri stått på skøyter før, men opplevde stor mestring, først med støttestativ og siden med halsbrekkende innsats langs vantet under ishockeykampen.