Río Guadalmina Benhavís

Valgfag “Natur og miljø og friluftsliv” har vært på elvevandring i elven Río Guadalmina Benhavís. Dette er en vakker naturopplevelse av de virkelig sjeldne, der elevene  måtte både gå, klatre og svømme for å ta seg nedover elveleiet, en tur på ca. to timer. Før elveturen startet tok gruppa en real spisepause for fylle opp energilagrene.

Turen var ca 4,5 km lang, men den kunne nok virke mye lengre når en går i elva, på ulendt underlag i kaldt elvevann. Anbefalt antrekk i forkant av turen var derfor våtdrakt, noe skolen har til utlån om man ikke har en slik en selv. Shorts og t-skjorte var også ok, noe de fleste valgte. – Det ble ikke så veldig kaldt, opplyser Lucia. -Den siste delen av turen var det litt skygge, men ellers gikk det fint, forteller hun. Gode joggesko var et “must”, samt tørre skifteklær til bussturen hjem.

Dette var valgfaggruppas aller siste fellestur fra skolen, en tur som vil skinne vakkert i minneboka “Den Norske Skolen, Malaga 2017” På en slik tur kan man ikke ha med utstyr som ikke tåler vann, så det er sikkert mange av deltagerne som gleder seg til bildene fra valgfaglærer Ørjans undervannskamera og gymlærer Lucias go-pro. “Vola”: