Velkommen til nytt skoleår!

Hei alle flotte foresatte på DNS Málaga!

Jeg håper alle har hatt en fin sommerferie, at alle dere nye familiene våre har kommet seg på plass og at elevene er klare for nytt skoleår.

Vi holder i disse dager på å forberede oss og få de siste detaljene på plass for en flott skolestart for elevene og
gleder oss veldig til å møte både nye og “gamle” elever!

Første skoledag starter onsdag 25.august.
Vi begynner kl. 09.00 og avslutter skoledagen kl 12.00.

Elevene vil først bli ropt opp i skolegården, så vil hver klasse følge sin klassestyrer til sitt klasserom for å bli bedre kjent.

Når elevene har gått til sine klasser, vil rektor gi litt praktisk informasjon til alle foreldre. Skolens ledelse og administrasjon vil være tilgjengelig for spørsmål.

Vi har vært i kontakt med kommunen, og slik det ser ut nå, planlegger de for et normalt skoleår for alle skolene. Det er noe vi ser veldig frem til. Vi håper også at vi kan åpne den populære FAU – bua, slik at dere kan få kjøpt dere en kopp kaffe og en vaffel mens dere venter på at elevene skal bli ferdige med første skoledag.

På vår skole er det ofte slik at ting kan endre seg litt helt frem mot skolestart. Vi kommer derfor til å vente til i begynnelsen av neste uke med å legge ut lenker til timeplaner, slik vi pleier å gjøre. Vi ber om forståelse for dette, og lover å komme tilbake til dere så raskt som mulig, sammen med evt annen info.

Har dere spørsmål utover dette, så ta gjerne kontakt med skolen, så skal vi svare så godt vi kan på alt dere lurer på!

Nos vemos!

Hilsen Trude

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
Norskeskolen