Påskehilsen fra rektor

Da går det sakte, men sikkert mot påskeferien for alle oss på DNSMálaga. Tiden mellom vinterferien og påskeferien er som regel ganske hektisk for en del av oss her på skolen. Dette er den tiden på året der veldig mange ting skal skje på samme tid. Det er søknadsfrist for elevinntak, det er budsjetter og årsrapporter og ikke minst er det intervjuer og ansettelse av nye lærere.

Elevinntaket og ansettelsesprosessen er det som er mest spennende av disse tingene, og i år har det vært ekstra spennende. Søkertallene har skutt i været og det er gledelig å kunne fortelle at skolen vår i skrivende stund er helt full og med 40 elever på venteliste. Det er gledelig av mange grunner, men mest gleder vi oss på vegne av elevene våre, som vil få enda flere klassekamerater og skolevenner.

Vi skulle også ha nye lærerkollegaer og det var utrolig gøy å se at også denne søknadsbunken var nesten like stor som den var før pandemien. Litt i overkant av 200 søknader fikk vi, og blant dem utrolig mange høyt kvalifiserte lærere. Vi har valgt ut 5 av dem og vi er veldig fornøyd og gleder oss til å bli bedre kjent med dem.

Det har hittil vært en litt stusselig vår, med mye regn og personlig synes jeg det har vært ganske kjølig. Selv skal jeg reise til Norge og krysser fingrene for godt, norsk påskevær. Til alle dere som skal bli igjen her hjemme, krysser jeg fingrene for at sommeren viser seg i all sin prakt og at dere får nyte og ta del i alt det morsomme som skjer her i Spania i påsken.

Riktig god påske til dere alle sammen!

Hilsen Trude

This entry was posted in . Bookmark the permalink.