Møt oss i Oslo

Rett over nyttår møter du Den Norske Skolen, Málaga på Reiselivsmessen på Clarion The Hub i Oslo. Messedatoene for det åpne publikum er den 4. – 5. Januar 2020. Det er assisterende rektor, Gard Andresen, markedsansvarlig Nina C. K. Simarud, og hennes datter og tidligere elev ved skolen Ylva C. K. Simarud som står klare for å svare på alle spørsmålene du måtte ha om skolen og området vi ligger i.

-Vi gleder oss til å snakke med familier som ønsker, planlegger eller drømmer om et lengre opphold i Spania med familien, sier Nina. -Siden Reiselivsmessen er flyttet fra Fornebu til et hotell med konferansehall midt i Oslo sentrum, håper vi at messen får besøk av flere.

Du finner mer info om selve messen her.

Det koster ingen ting å komme inn på messen hvis du i forkant har vært i kontakt med en av utstillerne. -Vi har gratis VIP billetter til dem som kontakter oss via facebook eller messenger. Da får du tilsendt en PDF som du kan dele med de du tar med deg. -Det eneste vi ønsker tilbake er at du kommer innom standen vår og sier hei!

Gratis VIP billett til våre besøkende, send melding via FB. (kontoret har juleferie)

Hver halve time arrangerer vi Kahootkonkurranse på standen, som du lett kan logge deg inn på med telefonen din. Vi har med oss masse spansk turron-sjokolade, t-skjorter og hettegensere som vi deler ut til vinnerne.