Karneval – Woop Woop!

Vi må si vi har et mangfold av personligheter på skolen i dag! Kjeltringer, dyr, superhelter, engler og fantasifigurer av alle mulige slag dundret inn porten i dag tidlig, og påstod de var elever og lærere på skolen vår. Vi kunne kanskje dra kjensel på noen, men det var neimen ikke lett.

En broket forsamling

Faraoer, hippier, selveste Olsenbanden, farlige Kaptein Sabeltan, og ei skummel heks møtte til time. Det gjorde også Nemo, en spansk senorita, to sumobrytere, Minnie Mus (med kjæresten Mickey i lomma), en dinosaur, en dykker, to prinsesser, to indianere og en engel. Selveste Amor, med et knippe hjertepiler, stilte til dyst (siden det i tillegg er valentinsdag i dag). I tillegg til to gamle kjerringer i nattkjole med krøllspenner og stokk, en varulv ei lita mus, en stor bjørn og ca. en kvadratmeter plast fra havet! Godt det også fantes flere politikonstabler og detektiver som kunne holde litt orden..

Ellers var det kanskje mest syvendetrinn som holdt styr på gruppene under karnevalsaktivitetene. Alle de rare deltagerne ble delt inn i aldersblandede grupper, som ble ledsaget fra post til post av en hippie, en giraff, ei heks, en ballerina og en heavyrocker som påstod de var lærere på skolen her..

Olsenbanden, fra venstre Benny, Kjell og Egon
Petter Tryggestad med iPaden.
Leker hører med - her: Avisleken

Første post på programmet var en felles polonese i ballbingen så alle fikk vist frem kostymet sitt. Så bar det rett ned i kultursalen, der alle klassene fikk gå den røde løperen opp på scenen, og vise seg frem for dommerne for kostymekonkurransen.

Resten av tiden før lunsj gikk med til stasjonsvis gruppelek, ledet av syvendetrinnselevene:

  • Danseleken (Stasjon 1: Kultursalen)
  • Hi- ha – ho (Stasjon 2: Busslomma)
  • Sittestikkball (Stasjon 3: Ballbingen)
  • Avisleken (Stasjon 4: Utenfor ballbingen)
  • Kahoot (Stasjon 5: 6.trinns klasserom)
  • Morder i mørket (Stasjon 6: 3.trinns klasserom)
  • Gruble (Stasjon 7: Biblioteket)
Polonese i ballbingen
Syvendetrinnselever klare for å lede premieutdelingen
En dykker på land, en Cello uten stryker og en Senorita uten Senor. En oppgave for Amor å ta seg av?

Kåringer

Jurien, bestående av syvendetrinnselever fikk den vanskelige oppgaven å vurdere vinnere til kategoriene skumleste-, søteste-, mest kreative-, beste hjemmelagde-, morsomste-, mest ugjenkjennelige, beste valentines-, og beste parkostyme. Best utkledde lærer fikk også en pris.

Fastelavn

Isteden for frukt, ble det minifeiring av fastelavn, med fastelavnsboller på alle skolens elever i dag. Niendetrinn og Mat- og helselærer Monica hadde satt 9 bolledeiger(!), trillet ut og stekt ca. 150 deilige boller som til slutt ble fylt med krem og syltetøy. Kred!

Norskeskolen