Karneval!

I dag er det karneval på Den Norske Skolen, Malaga. Karnevalsfeiring er noe spanjolene er virkelig gode på, og vi vil ikke være noe dårligere! 

Arrangørene på syvendetrinn dro igang festen i dag tidlig, etter en gårsdag med hektisk forberedelsesarbeid. Trygge og klare tok de kontroll og annonserte hva som skulle skje. Aller først måtte alle klassene oppom catwalken på scenen og vise frem kostymene sine. I skrivende stund festes det fremdeles for full musikk i hele skolens førsteetasje.

Konferansierene drar igang festen med å rope opp klassene
En spent men feststemt gjeng skal snart på catwalken for å vise fram kostymene sine. Årets kostymeseire gikk til Donald Trump og Hannah Montana.

Flinke til å kose seg

Energien i lokalet er magisk. Skumle, mystiske, søte og rare utkledte mingler rundt. Noen lever seg inn i karakteren sin. En sombie sleper seg fremover mot kameraet. Bak han danser to blomsterpiker og en rosa enhjørning forbi.

Det er en glad og feststemt gjeng som fester så fillene fyker. Diskoteket runger i kultursalen, der det arrangeres danselek. Ute i gangen krypes det smidig under knehøye limbostenger, og i biblioteket løpes det rundt stolrekka med lynblikk etter en ledig plass. Hender sveiper over stolryggene og forsøker å sikre seg sitteplass lenge før musikken stoppes.. -Det er ikke lov å ta på stolene, så hold hendene på ryggen! kommanderer stollek-sjefen, Hiba. Inne på naturfagsrommet holdes det kahootquiz med morsomme spørsmål. Det ryktes at det etter friminuttet skal serveres brus og chips. -Jeg har sett posene! De står der! annonserer en superhelt og peker.

Førstetrinn var først opp på scenen og viste fram de flotte kostymene sine.