Halloweenfest

Med sirkusmusikk fra høyttalerne oppe i skolegården som stemningsangiver stod et knippe morsomme og småskumle klovner parat i porten for å skremme elevene velkommen til Halloween. Det kom svært få vanlige elever. Isteden dundret det inn med skumle gjenferd, bruder, hekser, superhelter og kreaturer av ymse slag.

Flammesluking

Oppe i ballbingen dro Kim Slaatsveen igang fakirstuntet sitt, med ekte flammesluking, til vill jubel fra tilskuerne. Meterhøye flammer ble sendt mot himmelen, mens spenningen gnistret i barneøynene som fulgte nøye med. Tilropene og applausen fra elevene hans på ungdomsskolen lot ikke vente på seg. Kim er faktisk også utdannet klovn, om dere ikke visste det, men klovneoppdraget var noe alle lærerne på skolen tok på seg ansvaret for denne fredagen. All undervisning på barne- og mellomtrinnet fram til lunsj i dag, ble levert av klovner.

-Jeg fikk ingen brannsår i dag, sier Kim, som innrømmer å ha fått noen svimerker på kroppen under tidligere opptredener. Men det er ikke på grunn av flammene, men fordi han kommer borti det glødende stålet i faklene. Parafinen og flammene viste Kim at han hadde full kontroll på.

Dødskult på Halloween: Flammeslukeren Kim imponerte stort!

Catwalk

Så fikk alle elevene vise fram kostymene sine på Catwalken. Kohorten 5. – 7. trinn var først ute. Da sto 1. – 4. trinn og var tilskuere oppe ifra lekeplassen. Så byttet de slik at de minste også fikk vist seg godt frem. Ungdomstinnene fikk følge med fra den andre siden av nettinggjerdet, og var egentlig ikke sånn ordentlig med på halloweenfeiringen, men de kastet seg med etter de små var ferdige, og bød på morsomme forsøk på akrobatikk på den røde løperen. Det var litt vanskelig for løperen skled litt til alle kanter. Men stor stas ble det uansett. Jammen har vi en sporty og morsom ungdomsgjeng på skolen vår også.

PS: Se film av velkomstklovnene, fakirshowet og catwalken her:

Norskeskolen