Fotballfest på Den Norske Skolen

Årets morsomste familiedag er tilbake ved Den Norske Skolen, Malaga! Hele 70 spillere fordelt på 10 lag kjempet med alt de hadde (eller manglet) av fotballtalent, kondis og lagånd. Mammaer, pappaer, elever, søsken og lærere kjempet for seier og ære, og underholdt samtidig med kreative krumspring, knepne skåringer og råe taklinger.

Engasjerte publikummere, lodd- og matselgere, burgerflippere og vaffelfresere var med å gjøre familiedagen perfekt.

Gullballvinnere

Gullballen er en fotballpris som årlig deles ut av hele verdens fotballjournalister. Prisen går til den fotballspilleren de anser for å være verdens beste. -Utmerkelsen har i dag status som den gjeveste prisen en fotballspiller kan få, fortalte skolens turneringsdronning, Kathrine G. Tønnesen. Hun og turneringsassistent Lena Dinesen startet med å dele inn i lag oppkalt etter denne prisens vinnere. Kathrine lovet samtidig at i denne turneringa skulle det også deles ut en ekte gullball til en verdig vinner.

Utmerkelser og premier

Det manglet ikke på priser og premier heller. Sortimentet av tilleggs-utmerkelser favnet alle prestasjoner både på og utenfor banen. Årets grise-takler, syter, nykommer, diva, sykesøster, keeper, heiagjeng, beste skåring og redning, samt grillmester og fau-entusiast, fikk fine hatter og gavanter til å pryde seg med. Noen premier ble til underveis der juryen oppdaget prestasjoner og morsomheter verdt å premiere.

Vinnerlaget CRUIJFF

Vinnerlaget, fra venstre: Theo, Francisco, Henriette, Tomine, Hannah, Asle og Isabell

Det var lag 9, det rosa laget oppkalt etter gullballvinner “Cruijff”, som vant turneringen. Med toppscorer Theo Mahle i spissen og vanntette Francisco Jimenez i mål ble de uslåelige. Laget fikk gullmedaljer, gullhatter, heder og ære. Gullballen  – dagens nest gjeveste pris gikk til 7. trinn, som fikk ny, gylden klasseball å spille med. Dette var nemlig den klassen som stilte med flest spillere i turneringen.

Takk for kampen!