Foreldremøter

Imens tiendetrinn stilte som verter, barnevakter, aktivitetsledere, og solgte deilig mat og kaker, gjennomførte Rektor Trude Jahren og lærerne på Den Norske Skolen, Málaga mange viktige foreldremøter i kveld. Først felles i kultursalen, siden klassevis. Det ble en kveld med masse informasjon, fokus på det gode samarbeidet og fellesskapet mellom hjem og skole, barn og voksne.

Tiendetrinn stilte med et lekkert utvalg av kaker, mat og kaffe, som de solgte til inntekt for anslutningsturen de skal på i slutten av skoleåret.

Felles infomøte

Gjennom tirader av ord og med et tydelig ektefølt, glødende engasjement, gjennomførte Trude et felles informasjonsmøte med de foresatte denne torsdagskvelden.

Det er ikke så lett å fatte seg i korthet (særlig ikke for vår kjære rektor) når det gjelder selveste hjertebarnet vårt, nemlig samfunnsmandatet vi er gitt som skole, de pedagogiske retningslinjene, og skole- hjem samarbeidet.

Foreldrene stilte opp og fylte hele kultursalen, og fikk med seg masse utfyllende info om skolen vår. Takk for godt oppmøte!

Familieveiviseren

I en feiende fart fikk familieveiviseren, ved Torunn Mørenskog, presentere seg og sitt tilbud, før hun og to andre representanter fra sjømannskirken fikk noen minutter til å presentere hva de ellers har å tilby familiene her på solkysten. PS: Vi ser at dette ble litt forkortet, og lover å kompensere dette knepne tidsvinduet med å publisere litt utvidet informasjon om familieveiviseren og kirkens familietilbud på skolens nettside i etterkant.

Torunn Mørenskog møtte opp for å presentere sjømannskirkens familieveiviser. De tilbyr samtaler og støtte til familiene, noe som er et viktig substitutt for oss her i Spania, hvor det hverken finnes bup eller helsestasjon.
Tiendetrinns aktivitetstilbud til barna ble veldig populært. De spilte fotball, pingpong og hadde kino for strålende fornøyde småskoleelever. For innsatsen får de en slump med penger til klassens sparebøsse til avslutningstur.

Langt på overtid gikk foreldrene videre (innom kakesalget til tiendetrinn en ny tur, og takk for det) videre til klassevise informasjonsmøter og valg av representanter til foreldrenes arbeidsutvalg, FAU.

I dette vedlegget finner dere punktene på Trudes møteagenda, og skolens stolte og vakre mandat.

Er det noe dere lurer på, føler på og trenger å få utdypet, er det bare å ta kontakt, sier Trude. Vi tipser om at det beste er å ta det på mail, både til Trude, avdelingsledere og kontaktlærerne. Mailadressene finner dere på nettsidene våre, om oss.