Eksamen og ekskursjoner

10. trinn har kommet opp i norsk skriftlig, og i går fikk elevene vite tema for eksamen: Stemmer. Norsklærerne melder at oppgaven har landet godt hos elevene våre, som  kastet seg over forberedelsesarbeidet. Selve eksamen er i dag. I forkant fikk elevene syv ulike forberedelsestekster som de har lest og satt seg godt inn i. I dag, på selve eksamensdagen, vil de få selve oppgaven, som vil bestå av tre oppdrag/bestillinger utifra en eller flere av disse tekstene.

Stemmer

Oppgaven er høyaktuell for denne aldersgruppen, som faktisk er den første generasjonen som er oppvokst med sosiale medier og et virvar av medier og stemmer på alle kanter. Hvem er alle disse som mener noe, hvisker og roper til oss. Hvordan ser vi hvem som er troverdig, og hvordan har de innvirkning på oss? Hvilke stemmer hører vi på, har vi i samfunnet, og hvilken påvirkningskraft har de ulike stemmene?

Vi ønsker avgangselevene våre et varmt lykke til, og legger tilrette for at alle skal kunne gjøre sitt beste.

Tømmer skolen

Alle andre elever reiser på ekskursjoner og avvikler aktivitetsdager onsdag og torsdag for at 10. trinn skal få skolen for seg selv, og få best mulig arbeidsro. Barne- og mellomtrinnet skal besøke parker og museer, og ungdomstrinnet drar til dyreparken i Fuengirola. På torsdag skal alle ha aktivitetsdag på stranden.

NB: Ingen værforbehold

Vi håper på bedre vær enn værmeldingene sier, men det er viktig å merke seg at det blir turer og aktivitetsdag på stranden uansett vær. Kle og send med elevene det de trenger etter forholdene; både solkrem og varme, vanntette klær eller skift i tilfelle regn og vind. Alle skal ha med seg egen niste og drikke. (Se infoskriv)

God tur, alle sammen!