Basketballtrening på tirsdager

Tirsdag 3. september var det oppstart for basketballtrening med proff trener og spiller. Tilbudet gis hver tirsdag i september, og foregår i skolens egen ballbinge. 

Treneren, Stefano Barba, er Argentiner, og har spilt proff basket i Italia, men kom til Benalmádena for noen måneder siden. Nå spiller han for toppserielaget Basket Benalmádena.

Elever fra 3. og 4. trinn (+ noen yngre om de vil) trener i timen for “Lek og læring” kl. 14.20 -15.15, mens 5. trinn trener kl. 15.30-16.30. -Her vil vi veldig gjerne at elever fra 6. – 10. trinn også blir med, annonserer sportsentusiast Linda Sakseide. Tilbudet i september er gratis.

Fra  3.- 5. trinn var det til sammen rundt 25 elever som boltret seg med hver sin ball fordelt på to timer. Noen 1.-2. klassinger hadde også lyst til å være med, så de hang seg på og var like ivrige som de litt eldre. Hvis flere elever har lyst til å være med, er de hjertelig velkommen. Det var dessverre litt laber oppslutning fra de eldste klassene  (6. – 10.) på første trening, men det håper vi retter seg på tirsdag. Kommer du?

De som blir “bitt av basket-basillen” kan, hvis de vil, melde seg inn i et lokalt lag i Arroyo etter prøveperioden, avslutter Linda.