BALL 2016/2017

Ungdomstrinnets store kveld er her!

85 ballkledde deltagere skal i kveld serveres og vartes opp etter alle kunstens regler på Den Norske Skolen, Malaga. Hele 42 svenske ungdomsskoleelever kommer for å kaste glans over arrangementet, og feste sammen med ungdommene våre. Det blir festmeny, polonese, fotografering, disco og kåringer.

Festmiddag

En treretters festmiddag (med alternativer for allergikere og vegetarianere) skal tilberedes av lærerne og mesterkokkene Susanne, Marie, Petter og Kim. De tre drevne servitørene Inger Britt, Hilde og Idun skal sørge for at alt de unge trenger er på bordene.

Meny

Forrett: Nachos

Hovedrett: Kalkun med festgarnityr

Dessert: Hjemmebakt Brownies

Program for dagen

19:00 Ankomst med velkomstdrikk, og høytidelig fotografering mot logo-kledt lerret i naturfagssalen. Så blir det festmiddag i skolens kantine, med taler og konversasjon. Bordplasseringen blir annenhver svensk og norsk elev, slik at elevene blir litt kjent med hverandre. Høytidelig polonese hører med, før det braker løs med discotek i kultursalen. Det er skolens eget musikktalent og DJ Marcus Dale Claussen som skal styre musikken fra scenen. I løpet av kvelden skal niendetrinnselevene kåre årets Konge og Dronning (alderstrinn10. klasse), Prins og Prinsesse (alderstrinn 8. og 9. klasse). Kriteriene kåringene skal vurderes etter har 9. trinnselevene bestemt selv: Kandidatene skal være «gode forbilder, snakke med folk, engasjere seg i festen og bidra til god stemning» Årets danseløve og gledesspreder skal også kåres.

Dørvaktene Stefan og Kurt skal sørge for at alle er trygge og ingen uvedkommende kommer inn på festen. De, og alle de andre voksne, vil også holde oppsyn med ballets deltagere, slik at alkoholforbudet overholdes. Festen varer til kl 23:30.

Vi ved Den Norske Skolen, Malaga gleder oss stort.

PS: Alle bilder frafotograferingen, og noen fra festen vil bli publisert nederst i denne saken i løpet av kvelden. (Lik, del og kopier)

Kos dere – det har dere fortjent!