Alle tiders dans

Med gnistrende dansenummer fra en rekke musikkepoker og definerte tiår, ble årets sommeravslutning en alle tiders danseoppvisning. Ispedd imponerende vokalprestasjoner. Tette koreografier med akrobatiske innslag fikk publikum til å gispe av beundring. Det mangler ikke på talenter på Den Norske Skolen Malaga!

Konferansierene Teresa, Hiba og Hedda fra 9. trinn hadde mange morsomme kommentarer og ledet sommeravslutningen meget profesjonelt.

Fra Polonese til Heavy Metal

“Ballet” startet med polonese og sakte vals fra 1700-tallet. Det var de yngste elevene som presenterte de eldste dansene denne forestillingen. Frida avrundet den eldre epoken med vakre Gavotte – solospill på fiolin. At Linedance faktisk oppsto på 1800-tallet, var det kanskje ikke så mange som visste fra før? 3. og 4. trinn fremførte en mye mer moderne versjon, i skikkelig cowboystil.

Første sangnummer var det også denne elevgruppa som imponerte med, en singback “Find yourself, Brad Paisley”, tett oppfulgt av syvendetrinns 50-70 talls brytninger fra Beatles, via disco til heavy metal. Discoteket, der danserne was “Staying Alive” ble angrepet av rockere som firet ned discokula og danset rått til “Highway to Hell”.

80-tallets “Fame” dundret gjennom høytalerne, imens 5.- 6. trinns meget talentfulle dansere gjenskapte magien fra Streetdance-scenen i denne legendariske filmen, og siden avsluttet med solister og dans til “Walking on sunshine”.

Ungdomsskolen avsluttet tidsreisen på 90-tallet med selvregissert dansemedley til “Fresh prince in Bel Aire”.

Enda flere sterke solistprestasjoner var ispedd epoken nåtidens musikk her, blant annet “Someone like you” 2011, “Too late for love” og “Shallow” 2019.

Avslutningsnummeret “Langt å gå” skrevet av “Klovner i Kamp” ble fremført av alle elevene med full trøkk og energi igjen, til tross for 32 varmegrader og full solsteik. 

Langt å gå.. Skolen står foran det herligste vi har; Sommerferie! Så går vi videre sammen til høsten 😉
Spente polonesedansere venter på oppstart
Sakte vals til "The river flows in you"
At dette er åttitallet er kanskje tydelig nok? Utrolig stødige solister!
Noen av elevene våre er imponerende akrobatiske, og fikk vist det i flere numre. Til taktfast klapping og gisp.
Heavyrockerne hadde mye flagrende hår - akkurat slik det var!
Rookiene - de som har forbedret sine faglige prestasjoner mest i år!

Årets Rookier og Årets Medelev

For aller første gang kåret skolen “Årets medelev” på sommerfesten. Denne prisen gikk til den elevene som, nominert av elever, har vært en god, inkluderende og hyggelig medelev. Skolens gyldne regler ble også lagt til grunn. -Vinneren, Selim, har vært på skolen for å lære. Han har vært på skolen for å hjelpe andre å lære, og har bidratt til at andre skal ha det bra. Full pott på alle punkter!

Rookienes tredjeplass ble delt mellom to elever som hadde forbedret seg i seks fag fra jul til vår. Andreplassen hadde forbedret hele syv karakterer. Vinneren, Michael kunne finne hele åtte forbedrede karakterer på kortet sitt denne sommeren, og får også et gavekort sponset av Rotary Marbella.

Årets medelev fikk tett med "high fives" på vei opp til scenen. Her sammen med rektor Trude.
Barneskolen er hermed avsluttet for denne nydelige buketten. lykke til på ungdomsskolen!

Tårer og takk

En stor bøtte med langstilkede roser ble fordelt mellom dem som vel hadde fortjent litt rosing. Syvendetrinn var først ut, og de fikk også en sterk tale og en god klem fra en tydelig rørt kontaktlærer. Videre ble det roser til årets engasjerte Foreldrenes Arbeids Utvalg (FAU). Et overraskelses-sangnummer, forberedt av undervisningspersonalet, vippet vår lettrørte rektor av pinnen for tiende gang denne kvelden før lærerne også fikk sine vel fortjente roser til trampeklapp fra elevene.

En spesiell takk på tampen til Mette Simensen og Karethe Eide, som har skapt denne minnerike og spenstige avslutningsfesten for oss.

PS: Det meste av repertoaret egner seg best filmet, og ble filmet. Vi lover at det meste vil bli publisert igjennom sommeren. Her kommer en bildekavalkade dere kan kose dere med så lenge! (Husk at ikke alle ønsker bilder og navn på internett. Skolens bilder og videoer tar alltid hensyn til dette, og kan trygt deles)