Til Malaga med 7. trinn

Som et ledd i KRLE-undervisningen, har 7. trinn har vært på tur til katedralen i Malaga. Elevene har selv skrevet en reportasje om turen. God fornøyelse!

Utflukt til katedralen i Málaga

Tirsdag den 16. november dro 7. klasse på en utflukt til katedralen i Málaga for å finne ut mer om kirken.

Først gikk vi ned til tog-stasjonen i Benalmadena. Alle fikk en billett hver, så fortsatte vi ned til toget. Da vi kom frem i Málaga gikk vi ned til en park og spiste maten vår. Da alle var ferdige med å spise gikk vi til kirken. Utenfor katedralen var det en mann som spilte på et ukjent instrument som var veldig vakkert å høre på.

img_0225

Katedralen

Deretter gikk vi inn i kirken. Den var kjempe høy, det var mange flotte skulpturer og malerier, og utenfor katedralen var det bare et tårn på toppen selv om det skulle ha vært to. Det er fordi i gamle dager hadde de bare råd til å lage et av

tårnene, så det er derfor den blir kalt “den en armende kvinne”.

Kirke oppgaven

Når vi var i kirken fikk vi noen oppgaver for eksempel at vi måtte skrive fem relevante gjenstander i kirken, som vi fikk av studentene som har oss i faget KRLE, forresten så er de kjempe snille og kjempe kule.

Det var mange smaker å velge mellom.

Det var mange smaker å velge mellom.

Kos med is

Vi skulle egentlig gå opp og se på de

store bjellene, men det fikk vi ikke tid til. Isteden sa Frode læreren vår at vi hadde litt penger igjen, sånn at vi kunne dra ned til havnen for å spise is. På vei ned så vi noen massasjestoler og siden vi hadde tid og noen hadde penger fikk de prøve dem.

Da vi kom til havnen hadde alle det koselig med en is i hånden. Så gikk vi en tur på stranden og lekte på et lekestativ.

Rakk ikke toget

Så var tiden inne for å dra hjem og ta toget. Frode sa at vi hadde dårlig tid så vi måtte skynde oss. Da vi kom frem til togstasjonen rakk vi det akkurat ikke. Så vi måtte vente tjue minutter for å ta neste tog.

Det var en veldig spennende, morsom og ikke minst lærerik tur.

Tekst ved Cathinka, Pernille og Hiba

Bilder: Syvendetrinn og lærerstudent Marte A. Hermansen