Triks og juksemakeri?Over: Flere lærere oppførte seg mistenkelig før og under innebandykampen. Her er det Frode som er “overalt”

En assistent ved skolen kan bekrefte å ha sett gymlærer Frode snike seg inn og innta et kraftmåltid før kampstart på fredag, til tross for at kampen skulle avvikles før lunsj. Det ekstra blodsukkeret fremprovoserte en kampinnsats som grenset til det usportslige. Iført solbriller, og med en aggressiv spillestil skremte han motstanderne med kjekkaserier og upassende mye energi, og han ble observert på begge banehalvdeler nær sagt samtidig.

Dommeren Kim (som er vokst opp på hockeyisen og sikkert dermed kan ha fått seg en smell, red anm.) skal i tillegg ha vært inhabil. -Han er jo lærer og burde vært fritatt for dommervervet under denne kampen, klaget en elev. -Flere skal ha spurt ham om stillingen, men han surret bare med svarene og sa at han ikke visste at han var dommer, uttalte eleven frustrert.

Til Høyre: Kim passer på at Linda har overtaket før han blåser.

Det aller verste var Inger Britt sine urene metoder. Hun stilte til kamp med tyngdekraften på sin side: Flere kampbilder bekrefter at hun var enten vektløs eller hadde lim under skoa. Hun forsøkte til stadighet å kamuflere jukseriene med piruetter og danse-moves, men bevismaterialet taler for seg:


Over: Legg merke til Inger Britt (i rosa drakt til høyre i bildet) Er dette naturlig, eller har hun lim under skoene? 


Et vitne har sett Naturfaglærer Idun eksperimentere på laboratoriet siste uke. Vitnet sier hun utløste en kjemisk reaksjon som framkalte en grusom odør. Ubekreftede rykter sier hun har jobbet med et seier-serum og og et usynlig magnetpulver for innebandyballer. Dette kan også være rent oppspinn.

Men at Linda har bestukket elevene sine til å heie på henne, er det ingen tvil om! For til tross for at elever er elever og lærerne faktisk var motstanderen her, var det flere småskoleelever som ustanselig brølte og ropte på Linda. -Heia Lærerne! Heia LINDA! Ropte de hele kampen igjennom.

-Heia Lærerne! Heia LINDAAAAA! 

Resultatet av kampen kan vi ikke annet enn å stole på at er manipulert: -Jeg tror det ble 9-4 sa Kim. -Til lærerne, flirte han. Det har ikke lyktes redaksjonen å få det grusede laget i tale, men alt tyder på at det planlegges en revansje.

Tekst og bilder ved
Nina C. Kaasin Simarud

Norskeskolen