Takk for hjelpen fra Røde Kors

Tirsdag besøkte Røde Kors i Benalmádena skolen vår for å hente varene elevrådet har samlet inn til distriktets fattigste.

Allerede tilbake i 2012 inngikk skolen  en avtale med Røde Kors, om å være med og samle inn varer til jul, som deles ut til de fattige. Siden dette har juleinnsamlingen vært en del av juleforberedelsene på skolen vår, i større og mindre grad.

Takk til elevrådet og alle flinke familier tilknyttet skolen som har levert bleier og tørrvarer, leker og julemat som skal deles ut i lokalmiljøet vårt. Selv om vi i år ikke har greid å samle inn like mye som tidligere år, var representantene veldig glade og taknemlige for det de fikk. I år er nøden ekstra stor, siden pandemien har resultert i flere arbeidsledige og dermed enda flere familier som sliter med å skaffe det viktigste til livets opphold.

Elevrådsrepresentantene Thelma, Noah og Erika sto klare og sammen med rektor Trude Jahren hjalp de Røde Kors å bære varene inn i bilen.

Vi minner om at man når som helst (hele året) kan oppsøke røde kors i Benalmádena og levere matvarer, leker og gaver. Om dere gjerne skulle ha deltatt i denne juleinnsamlingsaksjonen i år, men ikke rakk det eller fikk det med dere, er også mulig å bidra med en pengegave til Røde Kors sitt kontonummer: (Kontonummeret fylles inn her, straks vi får det)

Pengene som samles inn her, i samarbeid med matvarekjeden Mascom, deles ut som gavekort til lokale, trengende familier.

Norskeskolen